AKTUELNO

Haos!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do rasprave između Lepog Miće i Sandre Rešić tokom izlaganje Olje Vampirice, koja je pričala o tome kako je stari zadrugari gledaju sa visine. Sandra se umešala, a Lepi Mića joj je poručio da je ne smatra starim zadrugarom, a njihova svađa se nastavila i posle emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Olja nije završila izlaganje, a vi ste krenuli sa druge strane. Ona je prozvala stare zadrugare, a ne tebe - govorio je Mića.
Ali meni je i rekla - pričala je Sandra.
Starim zadrugarima smo mi smešni - ubacila se Aleksandra Kostadinović.
Ja kad kažem stari zadrugari to sam ja, a ne Sandra Rešić. Ona je rekla da je sa visine gledaju stari zadrugari, a ne Sandra. Sandri Rešić se obraćaš kao Sandri Rešić, a ne starim zadrugarima! - nastavio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si se ubacio u moje izlaganje - govorila je Sandra.
Nemoj meni da se dereš. Kada se kaže "Stari zadrugar", to smo Miki, ja... A ne Sandra Rešić. Ona je bila ovde 10 meseci, vezala se sa jednom ekipom, došla posle dva meseca, nije se snašla. I zato neka ne priča u moje ime, nisam ja budala. Ona navikla sa Rialdom da vlada... Više nema toga, došli su novi ljudi! Svaki rijaliti je nova priča. Zato ona nije stari zadrugar - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.