AKTUELNO

Drama ne prestaje!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, koje je bilo za Filipa Cara.

Pokazao si kakav si drug bio Janjušu, kad si pre Zadruge bio sa Majom, a glumio ludilo svih meseci i kao bio mu veliki prijatelj - glasilo je pitanje.
To je mišljenje tog gledalaca. Taj gledalac gleda i posmastra iz te perspektive. Pogrešio je u dosta toga navedenog, a da li sam ja ispao prijatelj ili nisam - pričao je Filip.
Pa je l' bio ili nije? - pitao je Janjuš.
Car nije hteo da prizna za jednu devojku da je bio sa njom pre "Zadruge 4", a da ni mi, ni javnost ne znamo - ubacila se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Situacije se tako izdešavala, da sam kriv, pokazalo se, kako se pokazalo. Nije meni to baš da dignem ruku i akžem boli me ku*ac. Sa tim čovekom sam i van kuće imao lepe momente. Kao što je neke boleo ku*ac, moje prijatelje. Ja sam dva meseca bio onemogućen da se vratim u sovje rodno mesto, proveo sam dva meseca u Beogradu. Imao sam puno konfilakata,nekim ljudima sam se namerno približavao, ne mislim na Janjuša. Smešno je pričati o dve majjice, koliko sam ja tebi poklonio - govorio je Filip.
Roki tako nije išao ni kad je glumuo u filmu - potkačio je Janjuš.
Tebe da boli ku*ac ne bi bio sad ironičan i gledao kako da uđeš. Ja nisam pi*ka, odradio bih to da niko ne zna. Nisam napravio to hinski, pa da sam ja smrad. Napravio sam da se zna za to. Stavljao sam na Insagram, dovoodio je u etno selo. On sedi sa drugovima, ja dođem sa njom pet stolova pored i ručam. Transparentan sam bio. Osećam krivicu - pravdao se Car.
Kakve veze sa imam sa Majom otkad sam izašao? Jedva sam čekao. Je l' sam se ja krio od njega? - urlao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi ovo paše, odgovara ti situacija. Ti znaš u kojim konfiktima sam izašao iz ove kuće - nastavio je Car.
Što se tiče Janjuša, ušli smo pre dva dana. Rekao je da je sce super, da je sve top u braku, da neće praviti gluposti. Svi se ovde ograđuju od Maje. Znaš da je Marijana njena bivša drugarica. Mene je Maja zvala, ja sam bila u karantinu i rekla "Mene Janjuš ne interesuje, ali ako Car bude rekao da nismo u vezi ili bude muvao drugu devojku, ustani i reci šta si videla". Ja sam videla normalan odnos. Mislim da će se posle ovog rijalitija svi ići u etno selo i švalerisati se. Rekla mi je da mu napomenem da ima devojku i da zna šta su se dogovorili. Međutim, vidim da se svi ograđuju, a čim uđe svi će se boriti za Maju. Ona izlgeda fantastično -
Svi će se boriti za Maju, a Maja će se boriti samo za jednog - dobacio je Mensur.
Sve je isforsirano, isto takoi Marijana. Janjuš baš sa Majinom drugaricom leži zagrljen - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je završio svaku priču sa Majom - rekao je Mensur.
Ovo je istina što Miljana kaže, da ja ne intersujem Maju. Nije me zvala - odgovorio je Janjuš.
Rekao si Mikiju da ti ne odgovara društvo iz rehaba - ubacila se Miljana.
Ne mogu da sedim sa Mikijem, kad sedi Car - opravdao se košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatekla sam Janjuša sa drugom u auto, posle mi kaže žena da je Janjuš 15 minuta išao kao muva bez glave. Isto mi Maja kaže da je sedeo na klupici dok su Maja i Car sedeli i da je otišao tek kad su oni otišli - pričala je Miljana.
Car je bio tu nikakve kontakte nismo imali. Pola sata očigledno traži Maju i završi baš na splavu gde su Car i Maja. Maju će inbteresovati samo Mensur, jer se Car ograđivao - nastavila je Miljana.
Jedini sam ja ispao gospodin, bez lažne skromnosti. Vodiću računa o Maji, da budem za nju šta god joj treba. Pozdrav za Maki i Takija, ljubi te brat - smejao se Mensur.
Ja da sam slobodna i da me zanima, ja ne bih odolela - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ušao sam kao slobodan, jedina devojka na koju pomislim i emotivno sam vezan za nju. Ako uđe voleo bih da budemo podrška i prijatelji - pričao je Filip.
Pričaš šlagere! Vređaš inteligenciju sa šlagerima - ubacio se Miki.
Ne bih voleo da ulazim u ljubavni odnos - nastavio je Car.
Sve su bile u nekim vezama, a za mnom plakale. Bio sam mnogo dobar za njih - prekinuo ga je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu ovde nomrlano voditi ljubavni odnos, brzo se vežem. Kad bi ušla Maja voleo bih da budemo prijatelji i podrška. Ako ne budemo mogli obuzdati strasti i emosije, Bože moj - pričao je Filip.
Kaži kr*s varijanta - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga