AKTUELNO

Ovo ste svi čekali!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, koje je bilo za Dalilu Dragojević.

Da li si još zaljubljena u Stefana Karića i kako komentarišeš što je on to onda izjavio? - glasilo je pitanje.
Nisam nikad bila zaljubljena, to ste tptoumačilo zbog rečenice kad sam rekla da ima slične gostove kao Deki, podeli, ume da matira rečenicom. Mene je povredilo kad smo mi otišli, svi su ustajalčai i pričali, ali on je sa nama provoodio vreme, ustao je i rekao. Nisam htela to da postavljam po Instagramu. Sreli smo se, kad smo se sreli pružio je ruku, ja nisam imala potrebu njemu da uzvratim, jer sam smatrala da prvo treba da obavimo razgovor. Niakd nisam bila zaljubljena i smešno mi je da pričam - govorila je Dalila.
Ne sećam se šta sam ja to pričao. Nisam prvi potegao tu temu, posle ako sam rekao, rekao sam - rekao je Stefan.
Ne znam ko je bio Đedović, Zorica. Nastala je priča da su pesme u pabu bile upućene Stefanu, da sam u kazinu gledala u ogledalu. Nije me ppvredilo ništa od ovih ljudi, povredilo me je od strane Stefane, jer smo bili dobri. Da sam pružila ruku, bilo bi lažno - ubacila se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da su njih dvoje zajedno, delovalo mi je da će se rastati po izlasku - nastavio je Karić.
Zbog? To je ta priča da smo mi otišli zbog Stefana. Vi nas previše vežete pupčanom vrpcom. On će ostati na žurci ako se meni spava, sinoć sam ja ostala - odbrusila je Dalila.
Da li se sećaš našeg razogovora pred odlazak? Bila si totalno razbijena, mi smo nagađali. Rekao sam da ako si se zaljubila u Stefan Karića, a ti si plakala i rekla da ne možeš - govorio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da ne pričaš takve stvari i da to nema veze sa istinom. Ti si mene navodio da kažem da sam zaljubljena. Momak je super bio u odnosima, što se tiče nas. Od njega ne može svetac da se napravi, ima stranu kulture, ali ima i negativnu stranu, kao svako od nas. Rekla sam da me u nekim situacijama podseća na Dejana, oko toga se podigla fama - ubacla se Dalila.
Jer si ti u razgovoru sa Đedovićem rekla nešto - dodao je Mića.
Nisam oprostila jer me je to u tom trenutku povredilo. Prvu svađu smo imali sa Stefanom kad je rekao Dejanu da bi mu ženu... posle toga smo se izmirili - nastavila je Dalila.
Bilo mi je drago što smo se pomirli, žao mi je što mi niste pružili ruku - istakao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad dođeš oči u oči prođu ti slike kroz glavu - rekao je Dejan.
Bio je u specifičnoj družini tada, podsticali su ga da kaže. Nije on podvodljiv, daleko od toga. On nema tu u sebi, kad nekoga voli i poštuje, da gazi po njima - prokomentarisao je Mensur.
Nikad nije izgovorio te reči dok smo bili tu, tek noć kad su svi počeli da pljuju po nama. Ima on pravo, ali smatram da nije mislio, nego da su ga drugi podsticali - govorila je Dalila.
Ivana je pričala kako zna da ona igra igru - ubacio se Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Setila sam se situacije. Šopićka je rekla da ti znaš da je igrala igru, a ti si nagovoarao Stefana da prizna. Kad smo bili nominovani Stefan i ja, svi su pričali šta imaju lepo za mene - nastavila je Dalila.
Kakav je sad vaš odnos? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Ja ću svakome pružiti ruku ko nije vređao mene i moju devojku, postoje tu razne osobe. Nešto zameram, nešto ne, na Miljanu sam slab, ali neke stvari ne opraštam. Pružiću joj ruku i biću tu za mene - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko se ja sećam, vraćam sad film. Ja jesam komentarisala, da imaju sve opcije. Jedni su mislili da su druge stvari, a drugi da je izašla zbog Stefana. To pevanje u pabu je tako delovalo. Ja sam pričala sa Dalilom, spavale smo blizu. Meni je bilo čudno da ona odustaje i odlazi tek tako - pričala je Matora.
Jeste, za to sam se pokajala - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga