AKTUELNO

Haos ne prestaje!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Irmi Sejranić.

Irma, šta kažeš o prijateljstvu Aleksandre Subotić, Dalile i Dejana? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Gadi mi se celokupna situacija, posmatram kako se vole, grle ljube. Ona se ponaša kao da je još uvek u Dragojevićima. Dalila, ipak si ti bila ubica njenog detata. Ja sam te branila od nje, a ti si se pomirila sa njom. Meni su se danas oči suze napunile jer znam šta mi se dešavalo. Mene je Dalila šutnula, a pomirila se sa Subotićkom. Ovo je sve lažno, sa obe strane, ali je Dalila bolji čovek od Subotićke. Bolji drugar. Ali ovo je i te kako lažno. A jedva čekam da se razvije situacija između mene i onog lažova tamo. Ona je prodala i mamu i tatu, samo da bi dobila jedan kadar. Tvoj tata je meni rekao da sam mangup, a da si ti lažov i folirant. Ti si za majku svoju rekla da te je podvodila. Šta si onda u stanju nama da uradiš? - poručila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Irma i ja nećemo razviti nikakvu priču, jer ja imam svoju ekskluzivnu jednu uskoro, sve će goreti. Što se tiče rijaliti priča, neću da pričam o onom tamo rijalitiju, tamo se sve fejkira. Što se Irme tiče, naš dve nikakav problem nemamo. Ja sam bila tamo mesec dana, ona me je zalila kafom. Što se tiče moje mame, ona će podneti tužbu protiv nje. Irma, ja sam zvezda - ustala je Aleksandra.
Ti si žrtva svojih laži, ti si budala. Zbog čega si došla ovde, da se slikaš? Ti sa dva deteta ulaziš u rijaliti, umesto da ih vaspitavaš - pitala je Irma.
Ja sam uzor svojoj deci, a moja mama će te tužiti. Nebitna si - uzvratila je Subotićeva.
I te kako sam bitna, ja sam za tebe institucija, imam školu, imam ono što ti nikad nećeš imat. Obrazovanje, moral - nastavila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Aleksandra Subotić, rijaliti zvezda, a ko si ti? - pitala je Aleksandra.
Ja sam moralna ikona za tebe. Tripuješ da si još u familiji Dragojević - pričala je Irma.
Ja se tek sad slažem sa familijom Dragojević, a to su za mene Dalila i Dejan. Ne znam ko je David - odgovorila je Subotićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Aleksandra Subotić

#Irma Sejranić