AKTUELNO

Objasnila situaciju!

Glumica Katarina Žutić je gotovo uvek bila u senci svojih poznatih roditelja, glumaca Miloša Žutića i Svetlane Bojković, te je imala veoma zahtevan izazov da se sama izbori za svoje mesto na glumačkom platnu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako je ranije izjavila, zbog toga je bila primorana da naplaćuje intervjue, jer se sve svodilo na to da je ona ćerka poznatih. Iako ovo nije česta praksa u filmskom svetu i bez obzira na to što je ovaj potez naišao na osudu jednog dela javnosti, Katarina je jednom prilikom objasnila zbog čega je pribegla ovom potezu.

Zašto sam počela da naplaćujem intervjue? Zato što sam bila u nezahvalnom položaju, ćerka sam ljudi koji su već etablirani. Pogotovu je mama ultrapopularna i neminovno sam bila u njenoj senci. Pitanja novinara su bila vezana isključivo za to koliko mene mama uči, a koliko malo uči, a koliko ja nju, a kako je biti dete poznatih roditelja – ispričala je Katarina jednom prilikom i pojasnila da je ovo morala da uradi kako bi srečila pitanja koja se tiču samo njenih roditelja.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ja sam shvatila posle deset godina bavljenja ovim poslom da nikada neću uspeti da se izvučem iz toga. Onda sam počela da naplaćujem intervjue, odnosno da prestanem da ih dajem. Niko nikada nije imao nikakvu drugu ideju o tome šta bi mogao da me pita. Mediji me ne vole, ali to je manje bitno. Ja imam veliku sreću što mogu da radim posao koji volim i što od toga kako-tako ipak mogu da preživim – zaključila je glumica pre nekoliko godina, prenose „Niške vesti”.

Inače, danas je Katarina izgradila svoju glumačku karijeru i ima zapažene uloge u mnogim zapaženim ostvarenjima, kako u televizijskim, tako i filmskim.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Katarina Žutić

#Svetlana Bojković