AKTUELNO

Priznao sve!

Filip Car i Marko Janjušević Janjuš su se ponovo kao pravi delegati našli u radiju. Međutim njih dvojica su napokon porogovorili istinski o njihovo sukobu, a onda je Car otkrio kakve emocije ima prema Maji Marinković:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije svejedno moram da kažem. Maja i ja smo sreli Janjuša u etno selu, a on nam se nije ni javio. Moram da kažem da mi nije jasno što tako, ali dobro - rekao je Car.
Ja moram da kažem da sam viđao Cara i Maju u etno selu. Mene ta priča vezana za dotičnu devojku nije zanimala. Meni jeste krivo što se Car i ja nismo družili nakon Zadruge, ali ja sam bio sa mojom ćerkom - rekao je Janjuš.
Mene su mnoge stvari povređivale, meni su mnoge stvari smetale kod njega i kod dve devojke koje su bile sa mnom. Ja ne mogu da se raspravljam o tome. Maja i ja nismo u vezi, mi nismo bili kombinacija, ja sam emotivno vezan za Maju, imam emociju prema njoj, i ona prema meni, ali mi nismo u vezi. Mislim o njoj stalno - objasnio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da sam ja mnogo srećan i napokon sam ja ja. Nema više nekih avetinja da me muče, ta priča je završena i to je moj najveći promašaj u životu. Ja njih neću ni da diram, niti da prozivam - rekao je Janjuš.
Naš odnos je bio pun rupa. Prekinuli smo druženje a imali smo toliko sličnih priča, Aleks, Mina, Maja.. Bilo je tu svega, a kako će biti videćemo - rekao je Car.

Foto: Instagram.com

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga