AKTUELNO

Noć prepuna obrta i neočekivanih saznanja!

Veče u Zadruzi obeležila su nesvakidašnja raskrinkavanja, ali i priznanja.

Na samom početku emisije ''Izbor potrčka i pretres nedelje'' ovonedeljni vođa, Lepi Mića, odabrao je Staniju Dobrojević i Marka Osmakčića za svoje potrčke, zbog toga što je video da ''sevaju varnice'' između njih dvoje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kroz goruće teme i šok prizanja, vodio nas je voditelj Milan Milošević.

Na samom početku nastao je haos koji je zatresao Belu kuću. Reč je o aferi ''karantin''. Naime, na Mićino pitanje da li je zaista imala odnose sa Markom Osmakčićem u karantinu, Vanja je to odmah demantovala, ali je Marko imao da doda:

Ne, ja sam poslednji muškarac koji ima potrebu da kaže da sam spavao sa nekom. Što se Vanje tiče, neki odnos je bio, nije bilo ono... Malo smo se... Jesmo nešto, bilo je malo, jeste - rekao je Marko, a na Vanjinu konstataciju da se Marko sam hvatao dole i molio je da ga gleda, rekao je:
Lažeš! Njena poslednja rečenica je bila: "Idi u sobu po punjač, ja te čekam", brata mi mog! Stefan je pobrkao osobe. Ono što je pričao o Vanji, to je bilo kod one druge tamo. Vanja se pravi svetica. Skinula si grudnjak! - vikao je Marko.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video klipu u nastavku:

Takođe, jedna od gorućih tema u kući bila je i odnos Filipa Cara, Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Naime, ovonedeljni vođa je zatražio od Janjuša i Filipa da svim gledaocima otkriju njihov odnos. Filip je u samom startu otkrio u kakvom je odnosu sa Majom:

Imali smo više od kombinacije, ali manje od veze jer sam ja ovde ušao. Mi smo kačili slike, izlazili, putovali, svi su to videli, nije to stid - pravdao se Car, pa je tu priliku iskoristio da potkači Janjuša:

Foto: TV Pink Printscreen

A ja sam čuo da tebe Maja i dan danas zanima - naveo je Filip, na šta mu Janjuš nije ostao imun, pa mu priznao:
Govorio sam mojim drugovima da ne rade ništa jer će se saznati to, nisam dozvolio. Rekao sam nemoj da ga je neko pipnuo - naveo je košarkaš.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video klipu u nastavku:

U toku emisije ''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem , Sandra Čaprić je šokirala sve sa svojom pričom sa snimanja profila:

Pre nego što sam ušla u Zadrugu, gde se pojavio neki Grujić Nikola pevač, potpisujem ugovor i dolazim da pravim profil. Ja čujem da su njih dvoje u vezi, tačnije da je on sa svojom svastikom, ustvari sestrom od svoje žene! - rekla je Sandra.

Na pitanje voditelja da li je čula za ovo pre, Viktorija se pravdala:

Foto: TV Pink Printscreen

On je sa mojom sestrom od tetke, a ne sa mojom rođenom sestrom. Ja nju nisam ni videla dve godine, ni njega ni nju. On ima dvoje dece sa njom. Ja sa njom ne pričam, to je naš porodični konfikt. Naša porodica se ne viđa, ja ga do prekjuče nisam videla. On voli žene, muziku, pevač je, to je prirodno. Ona je jednom izljubomorisala jer smo se zatekli na istom slavlju - rekla je Viktorija, a na Irminu izjavu kako su Milica i Nikola bili zaključani dva sata u karantinu, Milica je dodala:
Mi ni u jednom trenutku nismo bili zaključani - negirala je Milica.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video klipu u nastavku:

Marijana Zonjić, prijateljica Maje Marinković, i Filip Car su seli zajedno na kauč nakon završetka emisije "Pretres nedelje" i počeli da pričaju, a potom je ona završila u njegovom zagrljaju.

Njih dvoje su se dotaklI Maje i njene reakcije na njihov zagrljaj:

Ona ne može da podnese ovo sad - rekao je Car, a zatim se nadovezao pa priznao:
Zavozali smo se, bolje da nismo. I ovo sa Janjušem, nismo ispali fer. Ne bih voleo da ljudi misle da ja tako radim prijateljima, ali i on je mene povredio - istakao je Filip.

Nakon toga, Filip Car je u rane jutarnje časove ušao u Marijanin krevet i razmenjivao nežnosti sa njom neko vreme. Njih dvoje su tiho šaputali i mazili sve dok Filip nije otišao iz kreveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Kao ''šlag na tortu'' ove večeri, Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović ponovo su završili zajedno u krevetu. Nakon burne rasprave oko toga da li se zaista dopisivao, video, a zatim i blokirao Milanu Šarac, mogli smo da primetimo da se, prvo, pomera jorgan a zatim su zaspali zagrljeni

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video insertima u nastavku:

Autor: N.Ž.