AKTUELNO

Sve izlazi na videlo!

Emisija "Pretres nedelje" je u toku i priča se o odnosu Maje Marinković i Filipa Cara. Mensur Ajdarpašić odlučio je da progovorio i ispričao situaciju koju je imao sa ovo dvoje zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Sreo sam Maju igrom slučaja, drago mi je bilo da je vidim, dosta se promenila na bolje, dosta bolje izgleda, ali je pod stresom. Bili smo u "Vertigu", Maja je došla, pratila je Cara u rijaliti, sreli smo se tu sa dozom entuzijazma, drago mi je bilo što smo se obostrano videli. Ja sam nastavio priču sa Majom, rukovao se sa Carem. Sledeća stvar, vratio sam se u sobu po neke stvari, pa vratio napolje, bila je sasvim druga energija. Car je pobesneo. Maja je meni i kad smo se družili pričala o Janjušu, teško da će da ga obriše, ali nije bitno. Da zaključimo priču. Kad sam se vratio to, bila je totalno izgubljena. Ja je pitam šta joj je, onako je po ramenima potresem, on kuva u sebi. Kaže ona: "Kuku, šta si mi napravio sad". Care, budi njuška i priznaj - rekao je Mensur.
Evo, nisam u vezi sa Majom, imao sam s*ks sa Majom, da li to želite da čujete? Ja nisam u vezi sa Majom i to je istina. I? Imali smo s*ks - ustao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Napraviste onda od nje k*rvu, ispade najgora. Ali bio mi je simpatičan u tom trenutku, kao besan, da prođe kroz mene, ali srećom ja sam u treningu, on je prošao. Ne verujem da je hteo da se bije sa mnom zbog Maje - dodao je Ajdarpašić.
Ja sam bio sa svojim prijateljima, taj tvoj pozdrav sa Majom, pružili smo ruku i to je to. Tako da ne znam, malo mi je to previše što si to prezentovao tako, ja to nisam doživeo tako. Ja sam imao drugi neki problem sa njom. Bio sam nervozan, samo da dovršim, ne bih se osvrtao na tu temu. Maja i ja nismo u vezi, ali da, imali smo jedan specifičan odnos... Ne bih to nazvao s*ksom, ali... - pričao je Filip, a voditelj je najavio pauzu na reklame.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.