AKTUELNO

Ponovo je u dugovima?!

Miljana Kulić i Olja Vampirica došle su u sukob tokom komentarisanja podele budžeta, jer joj je Vampirica zamerila način na koji se bori u rijalitiju i istakla da ona neće ići njenim stopama:

Ja sam došla u zabavno-humoristički program, videćeš kako će ta tvoja humanost na kraju, kad ostaneš bez osnovnih namirnica. Ja sam naučila važnu životnu lekciju, da sebi budem na prvom mestu, da bi me i drugi cenili - svađala se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla da si u zabavno-humorističnom programu, misliš da si zabavna? Meni nisi - odbrusila joj je Vampirica.
Ja sam dokazala da li sam zabavna, a ti verovatno nisi ovde ušla samo da se slikaš. Na koji ćeš se ti način izboriti? - pitala ju je Miljana.
To je već moj problem, ja se ovde neću svađati, niti ratovati, treba se poštovati - nastavljala je Olja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam kulturna napolju, u rijalitiju nisam. To zovi Mišela Gvozdenovića, pa glumite kulturu negde drugo. Zbog svoje kulture i finoće ćeš spavati na kauču - poručila joj je Kulićeva.

Zatim se u svađu umešao i Bane Đokić, koji joj je prišao, a Miljana ga je upozoravala da joj se ne unosi u facu.

Znam te, ti si onaj Bane, koji ga prima bez mane - provocirala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Klošarko, pobegla si iz sela i ostavila neplaćen račun, molila si da te kriju od novinara i živela sa Zolom! Molila si sve, moja tetka te je krila - vikao je Bane.
Tvoj otac je želeo mene da "šiša" za spavanje. Sve je počelo od Zole, koliko smo vam samo napravili para, reklama, svi su dolazili tamo da se slikaju, došao si da se nakačiš na mene, pisao si mi poruke da si moj fan i da me voliš - uzvratila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga