AKTUELNO

Ovo nisu očekivali!

Tačno u 6 sati stiglo je prvo pismo Velikog šefa u petoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", a osim dobrodošlice, ukućani su čuli i nekoliko važnih informacija.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, stanari su saznali da sutra biraju vođu i omiljenu osobu, kao i da je večeras spavanje dozvoljeno, osim u spavaćoj sobi, i u hotelu, sobi za rehabilitaciju i u izolaciji.

U nastavku su zadrugari morali da odaberu i 4 dobrovoljca za prvi izazov u petoj sezoni.

Dragi zadrugari, Veliki šef pre svega mora da vam poželi dobrodošlicu u najmoderniji i najlepši grad u zemlji, ali i u petu sezonu. Budite sigurni da je Veliki šef doneo mudru odluku kada je odabrao baš vas 59. za stanovnike ovog grada i da niko od vas nije slučajno i bez dobrog razloga postao učesnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Vođu i omiljenog zadrugara birate sutra, a večeras je spavanje dozvoljeno i u hotelu i u sobi za rehabilitaciju i u izolaciji. I za kraj ovog prvog pisma, važno je da znate da je Veliki šef pun iznenađenja i zato dobro razmislite kada dobijete zadatak da odaberete dobrovljce. Nikada ne znate da li će se oni boriti za sebe ili za kolektiv. Sada pažljivo odaberite 4 dobrovoljca koji će odgovoriti na prvi izazov pete sezone Zadruge. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Izabrani dobrovoljci su: Bane, Viktorija, Petar i Irma, a oni će spavati na ostrvu. Više u video-prilogu ispod.