AKTUELNO

Šok!

Marko Janjušević Janjuš sinoć je, pored mnogobrojnih takmičara, ušao u rijaliti program "Zadruga 5". Pre nego što će krotiči u Belu kuću razgovarao je sa novinarima portala Pink.rs.

Janjuš nam je rekao kako se oseća nikad bolje pred ulazak, a dodaje i da ništa neće obećavati, s obzirom na to da je spreman na sve.

Osećam se nikad bolje. Iskreno, neću ništa da obećavam. Najbolje je da ništa ne obećavam - kaže Janjuš.

Foto: Pink.rs

Tokom leta često je provodio vreme u društvu svoje bivše supruge Ene, kao i sa njihovom ćerkicom Krunom. Janjuš kaže da će mu nedostajati, kao i da su mu poželele sve najbolje.

Pa, jesam. To sam se trudio da provedem s njom najviše vremena. Nedostajaće mi. Poželele su mi sve najbolje - govori nam Janjuš.

Janjušević kaže i da je večeras video Filipa Cara, koji je u poslednje vreme započeo buran odnos s njogovom bivšom devojkom Majom Marinković. Za Takijevu ćerku kaže da neće imati problem ukoliko se pojavi u Zadruzi i dodaje da ne bi voleo niko da ga dira.

Foto: TV Pink Printscreen

Može svako da se pojavi, ima pravo svako da dođe ovde. Ne bih voleo niko da me dira, ja neću nikoga dirati. Nećemo imati nikakav odnos, naravno - dodaje Janjuš.

Autor: S. K., A.N.