AKTUELNO

Na lepotu Mine Vrbaški nije ostao imun ni poznati fudbaler, koji ne bira sredstva kako bi privukao njenu pažnju, iako je oženjen.

Naime, Mina Vrbaški, koja je popularnost stekla u prvoj sezoni "Zadruge", od tada slovi za jednu od najfatalnijih devojaka na našoj javnoj sceni, te ne treba da čudi što u svojim redovima ima mnogobrojne udvarače - kako one koji nisu poznati javnosti, tako i ona zvučna imena.

Prema saznanjima Pink.rs, na Minu je sada bacio oko i poznati fudbaler Milan Lola Smiljanić, čije su ljubavne afere s poznatim i atraktivnim damama godinama unazad ispunjavale stranice domaćih tabloida. Smiljanić, inače fudbaler Partizana, ne prestaje da se udvara atraktivnoj zadrugarki uprkos tome što je oženjen!

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Naša redakcija došla je u posed poruka koje Lola na Instagramu neprestano šalje Mini, iako odgovora nema. Smiljanić ne propušta priliku da se dodvori Mini, te joj često reaguje na storije na Instagramu, šalje srca, ali i komplimente.

- Preslatka si - samo je jedna od mnogobrojnih poruka, na koju je Mina, uprkos njegovim naporima da joj privuče pažnju, ostala nema.

Video: privatna arhiva

Fudbalera Partizana to nije obeshrabrilo, već je nastavio da joj udeljuje komplimente i to javno, uprkos tome što je oženjen. Ispod jedne Minine fotografije ostavio joj je komentar "Slatkiš mali" i ponovo ostao uskraćen za njen odgovor.

Foto: Instagram.com

Očito da se ona stara "Ne uspeva lep, već uporan" ne pokazuje kao ispravna i tačna u svakoj situaciji, a kako li će na ove zavodničke izglede poznatog sportiste reagovati njegova supruga Tamara Čupković, kojoj se pre dve godine zavetovao na večnu ljubav, ostaje da se vidi.

Autor: D.T.

#Milan Lola Smiljanić

#Mina Vrbaški