AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Danas je veliki dan, s obzirom da na televiziji ''Pink'' počinje i nova spektakularna sezona ''Zadruge'', ali i nova sezona ''Premijera - Vikend Specijala''.

Tim povodom, u ''Vikend Jutru'' kod Jovane Jeremić gostovala su zaštitna lica ovih TV formata, Dušica Jakovljević, Nemanja Vujičić, Tijana Prica i Bojana Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Redizajnirali smo studio. Očekujte neočekivane priče, mnogo suza plača, i premijerne vesti, kao što ste navikli do sada - priča Tijana Prica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tema dana znamo šta je! Nedelja je, sledi spektakularni ulazak u Zadrugu 5! Bila sam juče u Zadruzi, ima toliko noviteta, da ni meni nisu dali da slikam uopšte. Čak ni mami nisam smela da kažem o čemu se radi. Novi momenti, neki putevi koji ne znam gde vode, sve se drži pod velom tajne. Zadržala sam se 15 minuta na probi, jer želim tu emociju da doživim uživo u programu sa našim gledaocima - istakla je Dušica, pa dodala:
Novi rijaliti učesnici koji nemaju iskustvo, su najbolji jer su iskreni. A što se tiče starih učesnika, imamo najbolje. One koje su ljudi najviše gledali i voleli.

Foto: TV Pink Printscreen

Peta sezona je bila najgledanija, a ubeđen sam da će ova biti još gledanija. Preko leta smo snimali svetske ekskluzive, uveli smo nove segmente, novi logo. Biće haos - priča Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih pedesetoro, najviše do sada, useliće se u Šimanovce. Za dva sata idem tamo da se pripremim i spremim spektakl - zaključila je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Dušica Jakovljević