AKTUELNO

Sve prštalo od luksuza!

Pevač Šako Polumenta napravio je veliku svadbu sinu Adisu i snaji Azri i okupio familiju, prijatelje i kumove, kao što je planirao i pre pandemije, a kako se navodi on je za tu proslavu koja je trajala tri dana iskeširao kao za jedan stan u Podgorici.

Foto: Instagram.com/ @isakciksy

Iako po nepisanom pravilu za svadbu treba izbegavati oblačenje belih toaleta jer je to ostavljeno mladencima, Šako je sina Adisa oženio u belom odelu sa bordo detaljima.

Sve je bilo gala i više stotina zvanica je uživalo u provodu uz nekoliko pevača koje su predvodili Ana Bekuta i Isak Šabanović. Hrane je bilo u izobilju, nema šta se nije našlo na stolu. Pevači su dobili ogroman bakšiš. Šako je baš odrešio kesu za sve što je porodica poželela. Čuo sam da pričaju da je potrošio toliko novca od kojeg je mogao u Podgorici da kupi manji stan - otkrio je izvor.

Foto: Instagram.com/ @isakciksy

Mladenci su u martu dobili cerkicu Iriju i citavoj porodici doneli neverovatnu srecu, koju pevač nije krio. Polumenta je tada za, jedan lokalni novinski list, rekao da se rodila dedina lepotica i učinila ga najsrećnijim čovekom, koji je doživeo da mu se rodi još jedna unuka pored petogodišnje Melani koja je njegova miljenica, a koju mu je podarila starija ćerka Rijalda.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Autor: N.Ž.

#Šako Polumenta