AKTUELNO

Šok!

Milan Milošević domaćin je večerašnje emisije "Narod pita", a na vrućim stolicama nalaze se Mina Vrbaški i Ermina Pašović:

Nisam više toliko aktivna na društvenim mrežama, ne želim da radim ono što ljudi žele da od mene, slabo dobijam uvrede, ignorišem loše komentare, ne možemo biti idealni i da dobijamo samo pohvale, nemam šta nekome da se dokazujem. Sve grupe "Mina i Mensur" blokirane su odavno, dobijala sam poruke šta je on izbacio, ali nisam imala odgovor na to, jer ne podbadam nikoga, niti kačim storije, ako neko želi da mi daje na značaju, to su njihovi izbori - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Osmah hit, simpatično mi je, on sve to radi sa nekim šarmom, Vukov auto je objavio, kao neki dokaz, nigde veze sa vezom. Osmane, otkrio si toplu vodu, samo nastavi - nasmejala se Ermina i komentarisala objave Osmana Karića.

Zatim se uključila gledateljka iz Beograda i prokomentarisala večerašnje gošće:

Pozdravljam Alena i Maju, svaka im čast. Kristijan, Janjuš, Ša i Vuk Mob su rasturili svoje brakove, od njih ću početi, Vuk sad pljuje svoje suprugu, da mu ne da da vidi dete. Da počnem i od Kristijana, 20 godina je izbrisao, sad se oseća kao tinejdžer, počeo je da pljuje sve devojke, sad pljuje i svoju ženu, a Kristina mu je najbolja. Nije on nikakav prijatelj Čorbi, on je izgubio zbog Kristijana 3 honorara. Prijatelj ne treba u muci ni da traži novac, sam treba da mu ponudi Kristijan. Kristina je mlađa od Kristijanovog sina, mislim da ona igra odličnu igru, jer njoj treba novac za lečenje bolesnog brata, njeni roditelji su toga svesni, zato su to prihvatili. Svi imaju žensku decu, neka se zapitaju - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Ša je katastrofalno, jer nema dete, ali Vuk nije pljuvao suprugu - rekla je Ermina.
Tara je mlada, ona voli da je na splavu, u kafiću, a majka treba da se posveti detetu, to nije za Ša, napravio je tu grešku. Ša je i rekao da mu je žena poručila da nađe devojku u rijalitiju. Ne žali što je dao novac Tari, a žali što je dao Ivani, mislim da tu greši. Tara voli Mateju i to je to, nikoga ne može da uporedi sa njim. I da se još osvrnem na Janjuša, Mina je znala da je Maja sa Carem, to je ona prebacivala Caru, ali je on sve to demntovao. Mislim da je Mini najveća greška bio Car, ne bih se ja sa njim mirila posle onakvih reči, da je poslednji na svetu - nastavila je gledateljka.

U tom je momentu Mina iznervirana napustila studio.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga