AKTUELNO

Biće veselo!

Kako smo sve bliže spektakularnom početku famozne ''Zadruge 5'', uzbuđenje i tenzija neprestano rastu, kako među novim učesnicima, tako i među voditeljima najgledanijeg rijaliti šou programa. Tim povodom, čuveni glumac i voditelj televizije Pink, Dragan Marinković Maca, za Pink.rs otkrio je šta sprema za novu sezonu i kako se oseća pred sam početak spektakularne sezone.

Foto: TV Pink Printscreen

- Koliku euforiju osećaš pred početak Zadruge 5 i koje 3 emocije bi naveo kao ključne kad pomisliš na početak nove sezone?

Toliko sam euforičan da žena trči za mnom, a ja trčim i stalno vičem ''Zadruga 5, Zadruga 5...''. Tri emocije koje bih naveo kao ključne kada pomislim na početak nove sezone su: galerija ludaka, Bože šta li će dalje biti i ko li će se razvesti.

- Kako bi u nekoliko reči opisao sve ono što nas čeka u petoj sezoni?

Kao i do sada, opšti nesklad, oksimoron, laži i prevare. To je odraz u ogledalu današnjeg društva, to je galerija likova koji žive živote u datim okolnostima kakve živimo svi danas na Balkanu u većini slčajeva. Mnogi se sablažnjuju, kao je li moguće, ma lažu kao psi. Ne priča sa ocem, sa bratom je na sudu, je*e od kuma ženu, a mene pita ''Je l moguće da ne postiš'', e tako je to.

- Kakve su tvoje prognoze kada je u pitanju nova sezona, na osnovu imena potvrđenih učesnika?

Nemoguće je praviti bilo kakvu prognozu, a druga stvar, ja kao čovek koji je voditelj, ne želim da na bilo koji način razvlačim te ljude zarad nečije simpatije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta možemo očekivati od tebe, da li će tvoj vedar duh i humor obeležiti i ovu sezonu?

Ja ne znam drugačije, ja ću probati maksimalno izvući iz njih neke karakterne osobine iz prostog razloga jer sam bio i sa ove i sa one strane kamere, tako da nema potrebe da im ja dodatno skačem po živcima. Svako na svoj način, bitno je da ljudi vole, rijaliti je potreban ljudima, šega, šala, komika.

- Kakvu poruku šalješ gledaocima pred otvaranje Zadruge 5, zbog čega u nedelju uveče obavezno treba da budu uz TV Pink?

Nema mnogo pameti, kompletan sadržaj je mega giga projekat, koji na svim nivoima ima epitet najboljeg, ne samo na ovim prostorima, već i šire. Što se tiče produkcije i šoubiza, sve imamo, tako da nemamo o čemu da brinemo. Siguran sam da će biti spektakularno i ludački!

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku možete pogledati i šta je Maca imao da poruči u video-poruci koju je poslao svim vernim fanovima "Zadruge", a vi se u subotu, 5. septembra u 21h udobno smestite ispred malih ekrana i pratite TV Pink, jer sledi noć za pamćenje!

Video: Pink.rs

Autor: M.M.

#Dragan Marinković Maca

#Zadruga 5