AKTUELNO

Nezapamćeni haos!

Prilogom smo se ponovo na kratko vratili u "Zadrugu 4" i podsetili se ljubavnih scena, ali i drame Tare Simov i Nenada Aleksića Ša:

Usledilo je novo telefonsko uključenje:

Niko nije u pravu od gledalaca večeras, nije ovo emisija u kojoj se priča o finansijama. Ermina, preterala si večeras sve mere. Ako čovek voli, ko si ti da mu dodaješ so na ranu? Meni nije jasno da li si ti nekada volela i da li znaš šta je ljubav - komentarisala je gledateljka.
Ja sam samo postavila poruku, pa sam pitala Ša, sve vreme čačkam telefon, nisam očekivala da će ovako eskalirati - rekla je Ermina.
Ermina, ja na tebe nisam ljut. Ja branim nekoga sve vreme, neću da pljujem, kažem da je dezinformacija, da ne ispadne nemoralna, da ne ispadne da je čovek odveo u krevet, ispala bi najgora i meni ta ista devojka ke*a. Treba da se prave rijaliti priče. Devojka kojoj date sve, a opet ispadnete najgori, ja sam magarčina i budaletina, da ja dobijam ovakve poruke zbog nekog lika - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Tara sve vreme piše i moli me da pročita... Ša ne može da ima neke informacije o Dinu, jer smo se videli na 15 minuta i treba da bude zahvalan. Nisam kod kuće, ne želim da ispadne da smo se pomirili. Imam ja kome da se pravdam, a to nije Nenad. Fuj ponašanje, fuj, fuj - napisala je Tara.
Tara je mene zvala za te haljine, zvala je moju sestru, nije mogla da dođe do mene, zvala si me i juče da vidim April, video sam April. Fuj za tebe i tvoje ponašanje prema meni! - vikao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga