AKTUELNO

Ibrahimović je napravio krunu moje karijere! - poručuje pevačica.

Danima unazad se spekuliše koja pesma je veći hit. Njihove numere su zaludele korisnike društvenih mreža, te smo mi odlučili da sprovedemo anketu: "Koja pevačica ima veći hit?".

Foto: TV Pink Printscreen

Vera Matović sa pesmom "Miki, Milane" ili Nada Topčagić sa pesmom "Jutro"?!

Pesma "Jutro je" odnela je ubedljivu pobedu sa 70% vaših glasova, dok je pesma Vere Matović odnela 30% glasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Vlasnica vanvremenskog hita koji je odneo pobedu u našoj anketi se oglasila za Pink.rs i rekla šta misli o ovom poređenju.

Moja pesma je izašla osamdeset devete godine i zaživela sve. Pesma je bila jugoslovenski hit. Glupost je porediti sa bilo kojom pesmom. Ja ništa ne bih dodavala kada je ta pesma u pitanju. Pesma se pojavila u San Remu. Zamislite da orkestar nauči takvu pesmu i pusti, Ibrahimović je velika zvezda, on je često pušta u svojim programima - izjavila je Nada.

Rezultati ankete su pokazali da je Vaša pesma duplo slušanija i praćenija od pesme Vere Matović.

Obe su veliki hit. Ja volim Veru, ali moja pesma ne može da se poredi ni sa jednom. Ove dve pesme su dva različita žandra. Ovo što je mene snašlo, to nikada nikoga neće snaći. Ibrahimović je velika zvezda, on ima pedeset i pet miliona pregleda, veliki je to uspeh. Meni stalno ljudi šalju preko društvenih mreža snimke - ispričala je pevačica.

Foto: Printscreen Rai, E-Stock/Časlav Vukojičić

Šta mislite o pesmi Vere Matović koja je u poslednje vreme takođe izazvala veliku pažnju?

Pesma "Jutro" je harala Jugoslavijom. Ja sam odlučila da ne komentarišem poređenje, glupo je porediti moju pemsu sa bilo kojom. Ja sam imala sreću da tu pesmu otpevao ali i nesreću jer u najvećem jeku moje popularnosti i mladosti je počeo rat ali evo pesma se pojavila na San Remu. To su generacije koje su rasle na toj pesmi - ispričala je Topčagićeva.

Šta mislite zašto porede Vašu pesmu sa pesmom "Miki, Milane"?

Nema to veze, moja pesma je starog kova. Moja pesma nema konkurenciju. Baš sam juče šetala svoje kuče i prolazila pored jednog restorana, treštale su narodne pesme. Znači bez narodnjaka se ne može. Ja sutra imam jednu svadbu na kojoj će biti dosta mojih kolega, hoću da vam kažem da se samo naše pesme slušaju, ovo sada što se snima to ne traje dugo. Muzika je stala na našoj generaciji. Bez naših pesama nema zabave - istakla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta mislite, zašto je ova vaša pesma ponovo postala slušana u ovoliko velikoj meri?

Ibrahimović je zaslužan za to. Ja sam pevala u klubu "Balkan" u Malmu kada je on bio klinac. Ja sam njegovom ocu dala moju kasetu i tu kasetu je Zlatan stalno nosio i puštao na svojim treninzima. On je odrastao uz tu pesmu, zato je i voli - rekla je pevačica pa dodala:
Ja sam van svake konkurencije. Ovo što se meni desilo sa pesmom "Jutro" se desilo jednom i daj Bože da se to još nekome desi ali teško. Ibrahimović je napravio krunu moje karijere. Bila sam u Tiftu, svi viču Ibrahimović, svi me pitaju da li sam uzela velike pare, oni misle da sam ja dobila neke pare, to je glupost - završila je Nada.

Autor: N.V.

#Nada Topčagić

#Vera Matović

#Zlatan Ibrahimović