AKTUELNO

Ona je sa veselim društvom slavila u jednoj prestoničkoj kafani sve do jutra, a za ovu priliku, odlučila se za usku, tamnoljubičastu haljinu.

Nakon što je Viktor Trociki rešio da izgovori sudbonosno "da" izabranici Aleksandri Đorđević, još jedna sprska teniserka rešila je da se uda.

Naime, Bojana Jovanovski uskoro će se zakleti na večnu ljubav svom partneru Milošu Petroviću, sa kojim se verila prošlog oktobra.

Foto: Bojana Jovanovski i Miloš Petrović, Foto: Facebook printscreen

S obzirom da se datum svadbe bliži, kako i priliči, Bojana je sa svojim prijateljicama proslavila sinoć svoje devojačko veče.

Foto: Bojana Jovanovski, Foto: Facebook printscreen

Ona je sa veselim društvom slavila u jednoj prestoničkoj kafani sve do jutra, a za ovu priliku, Bojana se odlučila za usku, tamnoljubičastu haljinu.

Foto: Bojana Jovanovski, Foto: Facebook printscreen

Podsetimo, Miloš je Bojanu zaprosio na veoma romantičan način.

On je srpsku teniserku odveo u zoološki vrt, zatim su šetali Kalemegdanom, da bi kutiju sa prstenom izvadio kada su seli u jedan restoran.

Bojana je bila šokirana i oduševljena, a oko odgovora nije bilo dileme, s obzirom na to da je sigurna da je Miloš pravi čovek za nju.

- Odlično se slažemo i volimo. Još na početku znala sam da je on čovek za mene. Svi su srećni zbog nas. I mi smo presrećni, uživamo. Miloš je ujedno i moj trener, inače je profesionalni kanuista, magistar fizičke kulture - rekla je Bojana, koja će na svoje prezime dodati i prezime budućeg supruga.

Foto: Bojana Jovanovski, Foto: Facebook printscreen

Autor: M. Đurović

'