AKTUELNO

Da li joj je ovo zaista potrebno?

Pevačica Nataša Bekvalac navodno je angažovala ličnog trenera, kog će plaćati 600 evra mesečno, prenose domaći mediji. Navodno njoj je trenera preporučila koleginica Emina Jahović.

Nataša je nedavno ostavila cigarete, a sada je rešila i da krene na individualne treninge, koji će joj, kako prenose mediji, pomoći da liniju dovede do savršenstva.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Zasad je dogovor da trenera plaća 600 evra mesečno. Kako se dalje navodi, Nataša je na preporuku njene koleginice Emine Jahović stupila u kontakt sa njim jer je to čovek s kojim je pre nekoliko godina radila i Emina.

Ipak, ova njena odluka začudila je mnoge, jer Bekvalčeva ima manje od 60 kilograma, te mnogi smatraju da joj individualni treninzi nisu potrebni, te da ona ovako izgleda savršeno.

Foto: TV Pink Printscreen

"Samo bacaš pare", "Nataša savršena si takva kakva jesi", "Imaš manje od 60 kilograma, ne treba više da mršaš", bili su samo neki od komentara njenih vernih fanova.

Pored toga što je angažovala trenera, Nataša ide i kod psihoterapeuta koji joj je psihološka podrška u borbi protiv cigareta.

Autor: M.K.