AKTUELNO

Član žirija "Pinkovih zvezda" održao je koncert za pamćenje u Baškoj Palanci.

Kralj folka Šaban Šaulić održao je spektakularni koncert na otvorenom u Bačkoj Palanci, odakle se sa suprugom Gordanom uputio na dugo očekivani odmor u Turskoj.

Foto: Promo

Iako je samo deset minuta pred njegov izlazak na binu vladala letnja oluja, kiša je prestala i publika se počela okupljati tako da je legendarni pevač počeo koncert pred tri, a završio ga pred više od pet hiljada ljudi. Šabana je tokom večeri, takođe, najavio i spektakularni vatromet koji je dodatno ulepšao veče njegovim fanovima koji su sa popularnim pevačem horski pevali sve njegove hitove.

Pročitajte još... OVO JOJ NEĆE OPROSTITI! Dragana Mirković nije glasala, Maja se razbesnela: Ona nema ONU STVAR! (VIDEO)

Foto: Promo

- Drago mi je što kod nas postoje ovakve manifestacije kao što je ova koju organizuju ljudi iz lokalnih i pokrajinskih institucija u Bačkoj Palanci, jer uživaju i meštani, ali i predstavljaju dobru priliku za povećanje posete gradu i razvoj turizma. Uživao sam u druženju sa publikom i nadam se da ćemo to i ponoviti na jesen, kada krene moja velika regionalna turneja – rekao je Šaban koji je na koncert došao direktno iz Krčedina sa suprugom Gordanom i sinom Mihajlom.

Foto: Promo

Pink.rs

#Pinkove zvezde

#koncert

#Šaban Šaulić

'