AKTUELNO

Ostavlja bez daha!

Pevačica Katarina Kaja Ostojić, nedavno je gostovala u jednoj emisiji u kojoj je otkrila da li se raduje predstojećem nastupu na Ušću, u kakvim je odnosima sa kolegama, kao i čime će se baviti kada se bude ''latila'' mikrofona.

Naime, Kaja je izjavila kako se oseća povodom nastupa na ''Belgrade Music Week'' frestivalu na Ušću, koji je zakazala već za subotu 4. septembar:

Spremam se i željno iščekujem subotu. Ovo je kao grom iz vedra neba, nije mi baš lako, ali verujem da ću se izboriti sa tim. Bitno mi je da se naspavam i samo jedno žestoko piće da se opustim - izjavila je Kaja i na to dodala u kakvim je odnosima sa kolegama:

Foto: Instagram.com

Ja nisam u nekim prijateljskim vezama sa kolegama sa estrade, meni je publika bitna i mislim da je to svakome od nas najvažnije - kaže Kaja.

Pored toga što je Kaja izvrsna pevačica, nedavno je šokirala javnost svojom izjavom da ima želju da se oproba i u nekoj drugoj vrsti biznisa, tačnije nekretninama:

Volela bih, razmišljam o toj nekoj vrsti privatnog biznisa, koji nema veze sa muzikom. Meni treba mir, još nisam zagazila u to, ali volela bih neki posao za penziju, pa prosto u ovim godinama počneš malo da razmišljaš i o nekoj sigurnosti - izjavila je Kaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Ž.

#Katarina Ostojić Kaja

#Showbizz