AKTUELNO

Počelo je žestoko!

Upravo je počela emsija "Narod pita". Voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Erminu Pašović i Nenada Lazića Necu. Na samom početku emisije voditeljka je imala pitanja za Erminu.

Kome si najviše zamerila opasku iz emsije "Narod pita"? - pitala je Ivana.
Ništa me ne iznenađuje. Ja se samo pitam da nije bilo Ermine kome bi prepisivali krivice i ko bi bio kriv za njihov nemoral? Ja jesam manipulisala i spletkarila, ušla sam sa tim stavom. Predstavila sma se i rekla šta da očekuju - odgovorila je ona.
Ko te je najviše povredio? - upitala je voditeljka.
Fran je ovde izneo neistinu za njegove pse, da sam uzela slike i sakrila. Za sve što su me optuživali, to me je najviše iznerviralo. Prva ta osoba koja je uzela mi ujutru napisala poruku da me Fran mrzi. Ja šta sam uradila, to sam i rekla. Nikad ništa nisam negirala, ali ne mogu kad neko prepisuje sve što stigne. Ovaj put opet kažem, neka objave klip, ako postoji, staću na stub srama. To je Fran i njegova podla škola. Osetila sam da je čovek neiskren. Izigravao je kako je nevin i jadan, a ustvari folirant - govorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi ti odala ko je ukrao te slike? -pitala je Ivana Šopić.
Postoji dosta stvari koje nisam odala. Ako ta osoba želi da skine ljagu sa sebe, neka okači na stori. Da je meni neko uzeo slike, ja bih haos napravila. Niko me nije razočarao. Ko je meni faktor u životu, da bih ja zamerila? - dodala je Ermina.
Neco, odmah na početku si demantovao ljubavnu priču sa Borom, koju si sam inicirao - rekla je voditeljka.
Nikad mi nije jasno kako se ja uvek krivim za sve. Hoću da kažem i stavim tačku. Postoje ljudi koji su gledali dublje i stalno mi pišu. Ja sam kriv što u nekim situacijama kad sma trebao da stanem, ja sma išao dalje. Generalno sam tvrdloglava osoba. Bilo mi je interesantno kad sma znao da nekog urnišem psihički. Mojoj mami nije dobro - istakao je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga