AKTUELNO

Folk pevačica Goga Sekulić u skladnom je braku sa sportistom Urošem Domanovićem, sa kojim ima sina Vasilija Andreja, uprkos tome što žive na relaciji Srbihja - Švajcarska.

Uroš se profesionalno bavi sportom, zbog čega je pretežno u Švajcarskoj, dok je pevačica u poslednje vreme sve češće u Srbiji, a o tome kako funkcionišu i koliko se često viđaju Goga je otvoreno progovorila za medije.

Foto: Instagram.com/sekulicgoga

On zbog akademije mora biti u Švajcarskoj, a povremeno putuje i po drugim zemljama. Dođe u Beograd, ili mi odemo u Cirih, jednostavno tako nam je svima sada, ali prioriteti su su bitni i tako trenutno moramo. Sve je u hodu. Ne prave se neki planovi, spontano radimo - objasnila je Goga, koja je priznala i da li im se neko meša kada je vaspitanje sina u pitanju, ili pak odluke donose potpuno sami. Bićemo na relaciji Cirih - Beograd, tako nam odgovara. Nije lako baš taj tempo živeti, ali mora se. Moram i nove pesme da snimam, sastanci sa saradnicima su u toku, ali lagano, biće novih zanimljivih melodija.

- Sve se Uroš i ja sami dogovaramo, mogu da saslušam savet, ali mi najbolje znamo šta i kako treba. Ne volim nikome da se petljam, tako da ne volim ni meni bilo ko da nameće svoje. Znam da sam super majka, posvećena detetu maksimalno i baš sam popustljiva. Tek sada vidim koliko je razmažen, moram da budem malo stroža.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Goga Sekulić

#Vasilij Andrej