AKTUELNO

Iako su se svojski trudili da javnosti stave do znanja da uživaju u idiličnoj vezi nakon turbulencija koje su imali u četvrtoj sezoni "Zadruge", Tara Simov i Nenad Aleksić Ša raskinuli su na nikad skandalozniji način.

U poslednjih nekoliko dana sve je izašlo na videlo - osim što je reper o problemima sa Tarom govorio prilikom gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" on i Tara prepucavali su se i preko drutšvenih mreža, gde su jedno drugo optuživali za različite stvari i iznosili dokaze.

Foto: Instagram.com

Potom je u emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovala i Tara, čija je ispovest o životu sa Ša podigla ogromnu prašinu u javnosti. Ona je, naime, istakla da ju je Ša proganjao, a da je tokom boravka u njegovom stanu, u kom je živela nekoliko nedelja, doživela pakao - optužila je doskorašnjeg dečka da ju je prihički maltretirao, ispričala da je znao da bude grub i agresivan, da joj je priređivao scene, ali i da su u večeri konačnog raskida i burne svađe u stan došli njegovi prijatelji s pištoljima, ali i majka i brat, koji su je izbacili iz stana.

Tara se sada u razgovoru za medije osvrnula na trenutnu situaciju i priznala da je njen bivši dragi više ne uznemirava, ali da će biti prinuđena da potraži zaštitu, ukoliko do toga ponovo bude došlo.

Prestao je da me proganja nakon emisije u kojoj je bio sa Sandrom Rešić, ali ukoliko nastavi to da radi, kao i mnoge druge stvari koje su se dešavale u prethodnom periodu biću prinuđena da tražim zabranu prilaska. Neću ga tužiti, to nije moj manir ali želim da budem bezbedna - istakla je Tara, koja je čvrsto odlučila da nastavi dalje, bez njega.

Foto: Pink.rs

Nećemo se pomiriti, a svako može da misli šta god želi - tvrdi bivša zadrugarka koja je već nekoliko puta obnavljala vezu sa reperom u kojeg se zaljubila u rijalitiju, i koji je zbog nje ostavio ženu.

Inače, Nenada smo povodom Tarinih tvrdnji u emisiji kontaktirali kako bismo čuli njegovu stranu priče, međutim on nam nije odgovorio na pozive i poruke.

Autor: D.T.

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov