AKTUELNO

Strasti se nisu ugasile?

Dok mediji i dalje neprestano spekulišu o raskidu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, u celu priču indirektno umešao se i Mateja Matijević.

Foto: Pink.rs/jJelena Simonović

Naime, pre repera, Simova je ludo bila zaljubljena u Matijevića, a da je emocije nisu prošle svima je bilo jasno i tokom njenog poslednjeg gostovanja u emisiji "Narod pita", kada je zbog Mateje plakala pred milionima gledalaca.

Nedavno je i Simova na svom Instagram profilu podelila minđuše koje je dobila, a jedan par svima je zapao za oko, jer je bio u obliku - patkice, a dobro je poznato da je patkica bila ljubavni simbol njihove veze.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, Privatna arhiva

Ovog puta, ni Mateja nije izbegao da zaintrigita javnost, pa je svojim novim storijem bacio sumnju kod dela fanova, koji i dalje navijaju za njihovu ljubav, da i on oseća nešto prema bivšoj zadrugarki.

Naime, Matijević je odlučio da ponovo ode pod iglu i uradi novu tetovažu. On se odlučio za lika iz Diznijevog crtanog filma, Baju Patka, ujaka popularnog Paje Patka. Da li je zadrugar igrom slučaja izabrao baš ovu životinju ili je u pitanju nešto više, ostaje da saznamo.

Foto: Instagram.com/matijevicmateja

Autor: P.R.

#Mateja Matijević

#Tara Simov