AKTUELNO

Želi da se prošlost zaboravi!

Voditelj Darko Tanasijević je pročitao još nekoliko tvitova, a posebno zanimljiv odnosio se na Tanju, nekadašnju prijateljicu Milice Kemez.

Boro, sledeći put idi kod Tanje da farbaš kosu, Milica je pogrešila boju farbe - glasio je tvit.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije pogrešila, top je, samo sam se ja iznervirao jer sam mislio da će svetlija da bude. Ali nema veze ona sa tim. Tanja me je tužila, dve tužbe. Ima jedna od prošlogodišnje emisije kada je Milan vodio, a drugu još nisam dobio. Moj advokat se čuo sa njenim advokatima. Milica se čula sa njom, treba da vidimo da se spusti lopta, nema potrebe da idemo po sudovima. Imamo i mi dosta materijala za tužbu, ali ja ne želim da se bavim time. Sudije se smeju. Advokati retko i uzimaju te slučajave - govorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se čula sa njom, rekla sam da dok me niko ne dira, ja neću da radim ništa. Rekla sam joj da se spuste lopte, da se ne tužakamo, jer mi se ne ide po sudobima, svi znamo kakvi su procesi. Sama je pristala da bude deo rijalitija. Treba kao i svako da nas da ima tu toleranciju veću na te stvari i uvrede. Zamisli da ja tužim sve koji su me vređali. Sama sam izabrala ovakav poziv. Ja bih volela da spusti loptu zbog njega. Mene nije tužila, ali volela bih da se stavi tačka na taj život prošli - dodala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.