AKTUELNO

Ove noći ponovo će se suočiti Milica Kemez i Bora Santana, bivši učesnici četvrte "Zadruge"!

Odnos Milice Kemez i Bore Santane jedan je od najturbulentnijih kada je reč o ljubavnim parovima iz "Zadruge" - često su išli od ljubavi do mržnje, a danas mnogima nije jasno u kakvom su zapravo odnosu.

Foto: Pink.rs

Tokom nedavnog gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita", Bora Santana priznao je da im je odnos još uvek nedefinisan, te da će, ukoliko odluče da ostanu u vezi, upriličiti gala svadbu, a ukoliko do toga ne bude došlo, sledi definitivni raskid.

Zbog čega su i dalje neodlučni, koji im problemi kvare sreću i preko čega jedno drugom ne mogu da pređu, otkrićemo ove noći uživo na TV Pink!

Foto: Pink.rs/M. Popović

Takođe, Milica i Bora priznaće jesu li uspeli da prevaziđu probleme uslovljene Santaninom navodnom aferom sa Mirelom Kemez, Miličinom sestrom, a takođe biće reči i o njihovim pojedinačnim sukobima sa drugim zadrugarima, o čemu se takođe na sva usta priča nedeljama unazad.

Gledaoci će biti i ove noći u prilici da Milici i Bori postavljaju pitanja pozivanjem broja 0677/300-300, a domaćin emisije biće voditelj Darko Tanasijević.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Bora Santana

#Milica Kemez