AKTUELNO

Rešila da unovči svoje znanje i iskustvo!

Pevačica Ilda Šaulić se uspešno bavila tenisom pre nego što je uplovila u muzičke vode, čak je svojevremeno bila i među 500 teniserki sveta na WTA isti, a pošto su nastupi i dalje prorešeni zbog korone i posla nema kao nekada, pevačica je postala svesna da mora da nađe drugi vid zarade, zbog čega se vratila svojoj prvoj ljubavi.

Uprkos tome što njen suprug Bojan ima razrađeni biznis u Americi, Ilda se drži stava da i ona treba da privređuje, zbog čega je "preko bare" otvorila školu tenisa.

Foto: Pink.rs/P- Radosavljević

– Ilda je prelomila i preselila se sa ćerkom u Ameriku. To mnogo znači njenom mužu jer on tamo radi, a sad je i Ilda pokrenula svoj biznis - započinje izvor za "Scandal" i dodaje:

Malo je poznato da je Ilda kao dete trenirala tenis i da je bila baš talentovana. Šaban tada nije štedeo, pa je plaćao najbolje teniske trenere po Srbiji i Evropi nadajući se da će Ilda biti uspešna teniserka, ali kao što svi znamo okrenula se pevanju. Naravno ne može ona da naplati kao profi teniseri koji drže treninge klincima, ali kako je u Americi sigurno da može da uzme fine sume, možda čak i do 100 dolara po satu. A ako uzmemo u obzir da na svakom času ima po dvadesetoro dece, onda je izvesno da odlično zarađuje - završala izvor za gorenavedeni list.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Autor: D.T.

#Bojan Vučković

#Ilda Šaulić

#pevačica