AKTUELNO

Evo o čemu se radi!

Tara Simov je bila gost voditelja Darka Tanasijevića u sinoćnjoj emisiji "Narod pita" zajedno sa Markom Đedovićem. Između ostalog, osvrnula se i na negativne i hejt komentare koje često dobija putam društvenih mreža.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče komentara ja sam to već prošla. I kroz komentare i okruženja i suda javnosti, znam na koji način mogu da me povrede. Tu sam da saslušam, svako ima pravo da kaže šta želi. Trenutno mislim da sam najomraženija. Devojke koje imaju istu titulu ljubavnice, bile su gore. Ima devojaka koje su mnogo loši ljudi. To mi je krivo. Nisam neko ko može da ispravi mišljenje naroda, niti mi je to namera - istakla je Tara sinoć.

Ovo nije bilo sve. Tokom reklama, Tara je videla fotografiju Maje Marinković i Mateje Matijevića, koji su se nalazili u istom krevetu. Ovo je zabolelo Simovu, koja je sinoć priznala da je Mateja njena najveća, neprežaljena ljubav, kao i da ga i dalje voli.

Nju boli što Maja sedi u Matejinom krevetu, ona je sada to gledala - otkrio je Đedović kada je Tara počela da plače.

Foto: Instagram.com, TV Pink Printscreen

Tara je danas objavila stori kojim je odgovorila na prozivke koje dobila. To je uradila slikom patkice koja se ljulja.

- Ljudi koji pričaju sr*nja o meni

- Ja koja kuliram (misleći upravno na patkicu koja se ljulja)

Foto: Instagram.com/tarasimov

Inače, za sve koji su pratili treću i četvrtu sezonu "Zadruge", poznata je stvar da je pače upravo Tarin i Matejin simbol.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Mateja Matijević

#Tara Simov