AKTUELNO

Nekada je ovako izgledao, a danas... Totalno drugačije!

Iako je, čini se, Instagram svojstveniji mlađoj populaciji, i ona takozvana "stara garda" naših pevača aktivirala se na ovoj društvenoj mreži, gde komunicira sa fanovima, deli informacije u vezi sa profesionalnim, ali i privatnim životom, a neretko se priseća i starih dana i početaka na našoj estradnoj sceni. I popularni folk pevač Jašar Ahmedovski ide u korak s vremenom, te se na Instagramu druži sa prijateljima i poštovaocima svoje muzike, a nova-stara fotka koju je objavio izazvala je posebnu pažnju.

Jašar se, naime, prisetio jednog nastupa održanog devedesetih godina, kada je scenu delio sa kolegom. Ahmedovskog su, zbog karakterističnog imidža koji se ne menja, odmah svi prepoznali, međutim njegovog kolegu ne.

Ipak, čim su pročitali rečenicu kojom je Jašar opisao fotografiju koju je objavio, bilo im je jasno o kome je reč.

Fenomenalni Ćira i ja na nekoj svirci devedesetih - prisetio se Ahmedovski, čiji su pratioci bili iznenađeni Ćirinim izgledom pre više od dvadeset godina.

Inače, pevač Dejan Ćirković Ćirka, koji je 2008. godine bio u žiži javnosti kada je objavio hit "Fenomenalno", već 25 godina sa porodicom živi u Nemačkoj, danas izgleda znatno drugačije, a prošle godine, kada je počela panedemija koronavirusa, za srpske medije priznao je da je skrovište pronašao u kolibi iznad Štutgarta, gde se posvetio poljoprivredi.

Autor: D.T.

#Jašar Ahmedovski