AKTUELNO

Au!

Sandra Rešić se uključila, kako bi se obratila Tari Simov i odgovorila joj na sve do sada rečeno:

Pozdrav za mog druga Đedovića i pozdrav za Taru, naravno. Ne znam da li se odnosilo na mene kada si rekla da su svi skakali i rekli nešto za tebe, ja sam bila jedini čovek koji te je napadao i pre, mi smo se svađale toliko puta, ja sam maksimalno pokušavala da umanjim tvoju krivicu, sve ono što si mogla da uradiš i želela, a ti znaš šta je to bilo, dosta ti je bilo njegovih laži. Ja sam vrištala na tebe i kada je trebalo i kada nije, da bih njega možda sakrila. I rekla si da sam se vezala za priču Tare i Ša, ja ne veličam sebe, niti smatram da sam ja neka bitna karika - počela je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojko, da si želela da pričaš sama sa sobom, nisi morala da se uključiš. Da si znala da će ovako kobno da se završi ova priča, nikada se ne bi mešala - rekla je Tara.
Tačno sam znala da ću biti osuđena, znala sam da će narod na određeni način mene da osudi, svi smo bili krivi što ste se vas dvoje zaljubili - dodala je pevačica.
Ti si pevačica, nije ti mesto u Zadruzi, nisi bitna, opstaneš ako imaš zanimljivu priču, dečka ili tako nešto - svađala se Simova, pa napustila studio, a onda se i vratila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemaš hrabrosti da me saslušaš. Ti vrlo dobro znaš šta radiš, samo je Đedović znao sve. Svi su svedoci kada sam rekla da sam na tvojoj strani, jer je trebalo još gore da postupiš. I više verujem Tari, nego Ša, kada je ispričala sve ovo što je proživela. Možeš slobodno da me tužiš, ja ti nisam rekla da si narkomanka, mnogo toga znam, mogu da ti pošaljem adresu i soma evra, ja sam rekla da ja nisam - objasnila je Sandra.
Ostani mirna, neću te tužiti, a imam para - rekla je Tara.
Mislila sam da si se zaljubila, do onog momenta kada si priznala da si nazvala Stefana, počela sam da sumnjam u sve što pričaš i da igraš rijaliti sa mnom. Znala sam da si izašla, jer ne voliš Ša. Karma je ku*ka, ali... tako ću završiti- nastavljala je Sandra.
Kad sam izašla, svi ste mi okrenuli leđa, sad paljba! - vikala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga