AKTUELNO

Dramatično!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti su Marko Đedović i Tara Simov. Usledilo je novo telefosnko uključenje, javila se snežana iz Beograda.

Pozdrav za gospodina Marka Đedovića, Taru ne mogu da pozdravim. Taru sam samo htela da pitam, da li je svesna koliko ličnosti ima u sebi? - pitala je gledateljka.
Samim tim što sam svesna ću lakše rešiti problem, hvala što brinete. To što ne želim da govorim potpunu istinu ne znači da sam bolesna - rekla je Tara.
Ti muljaš. Ja sam te pitala da li si svesna koliko imaš ličnosti u sebi? Problem sa tvojim ličnostima jedino praviš ti, niko drugi. Sve ružno što sti se desilo u ćivotu si kriva ti, niko drugi. Ti nisi kriva za Nenada, nisi kriva za Mateju - nastavila je gledateljka.
Je l' mora neko da pute kriv? - upitala je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

U odnosu sa Matejom ko je bio kriv? - pitala je gledateljka.
Ljubav je prestala i razišli smo se - rekla je ona.
Zato što on nije bio Nenad, bio je pametniji. Marko nazivaš prijateljem, a kako možeš da mu činiš to što mu činiš? - nastavila je gledateljka.
Dala sam sebi za prvo da uzvratim udarac. Ona ne treba da opravdate ni njegovo vređanje mene - odbrusila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko te nije vređao, podržavao te je u pozativnim stvarima - dodala je gedateljka,
Do trenutka kad su stigla pitanja da me pljuješ. Nisam vređao, ali posle tog pitanja sam haos napravio. Ono što sam govoorio da smo pričali, ja i danas danas stojim iza svake izgovorene reči. Tara je na storiju napisala, kad smo Ša i ja gostovali, da pričam istinu sve vezano za njen i Nenadov odnos. govorim za ono što je meni direktno rečeno - govorila je Tara.
Marko, vama želim svu sreću, blago majci koja vas ima. Tara, želim da se promeniš, nećeš dobro proći - dodala je gledateljka.
Ja mislim da super prolazim, imam prave ljude i dobru porodicu - odbrusila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da tako misliš, ali grešiš. Nisam videla mlađe biće da bude toliko nevaspitano i agresivno. Treba ovo da shvatiš dobronamerno. Nisam ti rekla da si bolesna, lepo sam te pitala. Osoba kao što si ti ne mogu da razumem - nastavila je gledateljka.
Za koje stvari krivite Taru, a za koje Nenada? - upitao je voditelj Darko Tanasijević.
Krivci su oboje. Tara, šta tražiš sa oženjenim čovekom? Malo pre si rekla da si nosila teret na leđim i da si se osvestila u nekom trenutku. Da li misliš da postoji moralna krivica? - pitala je gledateljka.
Meni je teško što ne mogu da pružim nekome kkoliko traži i zahteva od mene. Kriva sam što sam udarila Draganu. Da li sam ja bila udata? Nisam kriva za raskid, uzela sam i ostavila ga - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U vezi između tebe i Ša, osuđujem i jedno i drugo. Krivi ste oboje - dodala je gledateljka.
Svideo mi se dečko koji je zauzet, prepustila sam se odnsou. Nisam trebala zbog morala koji sam tvrdila da imam. Imam nemoralne postupke, agresivne. Pokazala sam na milion primera koliko ružno mogu da se ponašam, ali ne vidim da sam uradila nešto loše da mogu da budem kriva. Nenadovu bivšu suprugu nisam bolela ja, nego ono što suprug radi. Ja sam saučesnik, ali nisam donosila odluku da se razvede - govorila je Tara.
Pa je l' sma ja kriva? ili gospodin Marko? Oboje ste krivi - upitala je gledateljka.
Nisam ja bila u braku sa njima, kakve veze ja imam sa tim? Ja sam slobodna. Zbog rasorada Nenadovog braka je kriv isključivo Nenad Aleksić. Grizla me je savest, a ne krivica - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga