AKTUELNO

Dramatično!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti su Marko Đedović i Tara Simov. Usledilo je telefonsko uključenje, javila se Mara iz Beograda.

Marko, da li je moguće da ti kao magistar socijalnog rada ne prepoznaš šifru Nenada Aleksića ili si bio izmanipulisan? - pitala je gledateljka.
Ja sam i njemu rekao da prepoznajem manijahalno narcisiodni poremećaj koji ima - rekao je Đedović.
Mislim da si trebao da joj staneš u zaštitu, malo si se ogrešio - dodala je gledateljka.
Sve što sam pričao ja apsolutno mislim i apsolutno je tako. Ja stojim iza svake svoje izgovorene reči i ono što smo Tara i ja pričali z anjihov odnos. Tara ima vrlo ružne rekacije i vrlo agresivno ponašanje, ali ako poredimo 20 godina i 41, svakako ću pre reći da je tara svakakva. Tara je neko koga moramo da pokušamo da razumemo i njen život od 12. godine. To je nešto što je ostavilo trag na njenoj psihi i karakteru, to je nešto što je mene vezalo za Taru - objašnjavao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne kažem da treba da mi se prašta, nego da neko treba da razume da nisam namerno radila neke stvari. Desi se da se potučem, da skočim, da nisam normalna, ne treba opravdavati, prvi put ću da zeznem. Postoji začkoljica, staviti osobu poput mene u okruženje koje mi ne prija. Neka samokontrola je problem - dodala je Simova.
Ne pokušavam da opravdam Taru Simov, hoću da kažem da je Tara žrtva manimpulatora. Zanima me da li je doška svesti sa kakvim manipulatorom je imala posla? - upitala je gledateljka.
Što se tiče Nenada, ne mogu da ga okarakterišem kao lošu osobe. Ugušila sam se u tom odonsu. Mozak mi je bio kaša, jer znam da moram da objašnjavam 1001 stvar. Nenad je neko ko će da da i da podeli sa tobom. Sve te stvari, njegove mane, to što se njemu dešava je jako traumatično uticalo na mene. Sedam dama pričam o tome zašto sam pogledala u jednom pravcu. svesna sma sa kim sam bila i kako se odrazli na mene, ali ne mogu da kažem da je loša osoba - odgovorila j eTara.
Želim da ostaneš kao u "Zadruzi 3", džek i lojalna - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga