AKTUELNO

Pršti od se*sipila!

Ljuba Pantović je poznata kik-bokserka, gimnastičarka i atletičarka. Publika je imala priliku da je gleda u nekoliko rijaliti programa i upozna njen život i karijeru.

Oduvek je važila za jednu od najzgodnijih žena na javnoj sceni, a često pored zgodnog tela, Ljuba zna da provocira javnost i svojim provokativnim oblačenjem.

Ljuba je svoje slobodne dane iskoristila da otputuje na kratak odmor, a evo kako izgleda u četrdeset i drugoj godini.

Na svom Instagram profilu ona je objavila golišave slike na kojima pozira u izazovnom crno-belom kupaćem kostimu i još jednom svojim pratiocima pokazala previše, kako smo od nje i navikli.

Na svom telu ima nekoliko velikih tetovaža koje rado ističe na svojim slikama. A složićete se sa tim da iako je u petoj deceniji, na izgledu bi joj pozavidele i duplo mlađe koleginice sa javne scene.

Samo da kažem živeli - napisala je Pantovićeva na svojoj fotografiji.

Foto: Instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic

Super izgledaš, divne slike, Predivna, Maksimalna, Božanstvena, Moj san,... - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod njene slike.

Ljuba se trenutno nalazi na Crnogorskom primorju u Budvi na odmoru sa svojim dugogodišnjim prijateljem Draganom koji je poznati estradni frizer.

Inače, malo ko zna da je Ljuba jedina žena na Balkanu koja je imala sertifikat Međunarodne asocijacije telohranitelja u službi obezbeđenja.

Foto: Red TV

Autor: N.V.

#Ljuba Pantović