AKTUELNO

Ovo joj se nije svidelo!

U toku je emsija "Narod pita", večerašnji gosti su Nadica Zeljković i Rialda Karahasnović. Usledilo je novo telefonsko uključenje, javila se Gordana iz Šapca.

Večeras je sudar titana, lepše je gledati dve domino dame. Ja smatram da je krajnje vreme da Đedović zameni Miću, jer ima drave rezone i ima mnogo toga pametnog da se čuje. Mića može da bude maskota - počela je žestoko gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su sinoć gledale kad je Kristijan Golubović gledao svaku priliku da pljusne po svakom. On je oženio osobu o kojoj svako iz Šapca zna sve i svašta. Da li su slušale kad je pljuckao po Kenanu? Da je Nadica sve vreme bila zaljubljena, nije imala u koga pa je došla u "Zadrugu" da se zaljubi u Krstijana Golubovića - pričala je gledateljka.
Pa dobro, to je širok spektar, on je pronašao da sam zaljubljena u njega, je l' tako rekla? Kristijan, kao Kristijan, on je stvarno šarmantan i kavaljer, on čovek stvarno dobro izgleda za svoje godine. Nadica je kamen već godinama, volela sam jednog čoveka i možda je to nekom čudno i glupo, ja ne gajim osećanja ni prema kome. Ja sam u godinama i ne razmišljam o tome. To je njegovo mišljenje, ne znam da li sam se ja ponašala tako - objasnila je Zeljkovićeva.
To je baš srčano rekao, da vam se to videlo iz očiju - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne zameram ja nikome. Ne možemo da osporimo ko šta hoće da kaže. Drago mi je da neko misli da sam zaljubljena u njega - nastavila je Nadica.
Kristijan je sinoć pričao o Kenanu? Ne bih bila sa muškarcem kao što je Krstijan, bila bih sa muškarcem kao što je Kenan. Bilo bi mi katastrofalno da kao muškarac spominjem da je moj prijatelj meni tražio novac, a onda da dozvoliš svojoj devojci da objavi prepiske. Spadneš na tu granu da dozvoliš da pričaš o tome, a onda izađu i prepiske. Kapiram da je Kristina htela da bude jedan-jedan sa Čorbom. On je uticao na odnos Krstine i Čorbe da bude uljudan, a Krstina je zamerala Krstijanu. Kad sam videla prepisku, mene je jeza prošla. Napravili su pijacu od celog odnosa - govorila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga