AKTUELNO

Au!

U toku je emsija "Narod pita", večerašnji gosti su Nadica Zeljković i Rialda Karahasnović. Usledilo je telefonsko uključenje, javila se Milena iz Beograda.

Dobro veče Rialda, nemam ništa ružno da kažem za tebe. Ti i Kenan ste pravi par, lepi. Gospođa koja se javila pre nije u pravu, u pravu si ti, ali dobro - započela je gledateljka.
Svako ima svog favorita i svoju tačku gledišta. Ja mogu samo da pričam kako sam doživela, ne mora da znači da sam ja u pravu. Nekako uvek želim da svakog gledaoca ispoštujem i da na normalan način vodimo dijalog i konstruktivnu raspravu - dodala je pevačica.
Jovana je dosta puta lobirala da si zaljubljena u Stefana, kako kažu Cileta - nadovezala se gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta priča jeste počela od nje. Ja sam bila blagonaklona zbog zajedničkih prijatelja. Ja sam bila zaljubljena i zadovoljno svojom vezom - rekla je Karahasanovićeva.
Ti si bila zaljubljena u svog dečka, kao i sad. Nemoj da mu zameriš što te nije dovoljno branio. Sad bih se obratila Nadici. Nadice, ti si carica. Prošli put se javila jedna gospođa iz Rume, spominjala je Topolu. Sad ću ja da demantujem tu gospođu, imam prijatelje tamo. Ništa nije istina ono što je ona pričala, mnoge žene su plakale zbog vas, mogle su da plaču samo zato što ste uspešna žena. Pozdravljam Kiju, nije je lepo mešati u "Zadrugu 4". Što se tiče gospođe Nadice bila sam na svadbi u restoranu gde ona radi i sve što ona priča je istina. Što se tiče gospođe Ratke, što je rekla za Cileta, nemojte da se uzbuđujete. On je u Zadruzi pokazao mnogo negativno i nekvalitentno. Mnogi su mu se uvlačili, ne znam zbog čega, deluje mi kao da ide u šesti razred osnove škole. Jedan džentlmen ne priča šta je radio sa devojkama, ako je radio. Ja ne kažem da je Jovana bila nemoralna, ali bila je u vanbračnoj zajednici i ostavila je dečka, a da li je Karić siguran da neće ostaviti njega? Koju ružnu reč je Tomović uputio Jovani? On se ponašao prema njoj kao prema kraljici, ponašao se bolje nego džentlmen sa kojim je danas - pričala je gledateljka.
Šta kažete na zadrugare koji nedeljama pokušavaju da ospore Nadicu i umanje njene zasluge za pobedu? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Oni se vode podrškom. Narod je podržao Nadicu i mogu da joj pljunu pod prozor - odgovorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga