AKTUELNO

Oni su još jedne u nizu zvezda koje će posetiti našu prestonicu!

Nakon što su holivudske face poput Danijela Krejga, Edvarda Nortona, Kejt Hadson boravile u Beogradu radi snimanja filma, u srpsku prestonicu stižu nove zvezde. U pitanju su čuveni glumac Silvester Stalone i supermodel Naomi Kembel, koja je već boravila u Beogradu pre četiri godine.

Iako Stalone i Naomi ne dolaze u Beograd istim povodom, oboje će imati isti prijem. Sve se sprema u strogoj tajnosti, boraviće u jednom luksuznom hotelu, a sa sobom će imati i obezbeđenJe tokom boravka u našoj prestonici. Ona dolazi 16. septembra, a on stiže u oktobru – ističe izvor upućen u doček.

Foto: Foter/Gage Skidmore on Foter.com / CC BY-SA

Kako mediji saznaju, svetski top model dolazi u pratnji bliskog prijatelja Marka Bizaria, koji ima planove da investrira u Srbiji.

Marko Bizari izvršni direktor brenda “Guči” dolazi na pregovore o otvaranju njihovog brenda u Beogradu. Najverovatnije će to biti u jednom novootvorenom eksluzivnom tržnom centru. Njegova veoma dobra prijateljica je Naomi koja će doći sa njim kako bi posetila Beograd. Biće u Evropi 16. septembra jer joj Engleska kraljica dodeljuje posebno priznanje. Biće podrška na putu i uživaće na novoj destinaciji, jer su čuli sjajne vesti o našem gradu.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Sa druge strane Stalone stiže nešto kasnije.

S obzirom na to da je navikao da ga horde obožavaoca prati gde god se pojavi, Stalone je tražio da što neprimetnije dođe u Beograd, te da ima lično obezbeđenje i vozača ukoliko odluči da poseti neki restoran ili prošeta gradom. Tražio je naravno i luksuzan smeštaj, gde će biti odvojen od drugih gostiju, kako bi neometano mogao da izlazi i u ulazi u hotel. On će biti specijalni gost jednog sportskog takmičenja.

Naomi je još 2017. godine boravila u Beogradu, kada je bila specijalna gošća na jednom glamuroznom događaju, ali se tada zadržala svega jedan dan u našoj prestonici. Kako bi Naomi i Stalone stekli što bolji utisak o našoj zemlji, a i prestonici svi rade ne tome da se ovde osećaju kao kod kuće.

Foto: Tanjug AP/Sunday Alamba

Autor: P.R.

#Naomi Kembel

#Silvester Stalone