AKTUELNO

Dolazio je u Cirih četiri puta i tamo joj je dao prsten.

Transrodna pevačica Elektra Elite rešila je da se ponovo uda. Naime, nakon uspeha koji je doživela sa poslednjom pesmom "Diva", pevačica se privremeno sklonila iz javnosti i medija, te se vratila u Švajcarsku. Kako saznajemo, Elektra je započela vezu sa jednim biznismenom iz Mostara, koji ju je i zaprosio. 

- Kada u maju nekoliko dana boravila u Sarajevu zbog promocije pesama i snimanja emisija, pevačica je upoznala Mostarca s kojim je kasnije nastavila kontakt. Neko vreme su se dopisivali, da bi se opet videli i započeli romansu. On je upućen u Elektrin život i nema problem što je javna ličnost i što joj je prostitucija primarno zanimanje. U njoj je video dobru osobu i nekog na koga može da se osloni u svakom pogledu - priča naš izvor i dodaje da je Elektru novi partner posećivao u Švajcarskoj.

Foto: Privatna arhiva

- Dolazio je u Cirih četiri puta i tamo joj je dao prsten. Elektra je bila u šoku jer se nije nadala tome, iako je s njim ušla u ozbiljnu vezu. Sve joj je bilo u planu, ali udaja nikako. Međutim, očigledno je samu sebe demantovala. Toliko se zaljubila da je i karijeru stavila u drugi plan - otkriva naš izvor.

Elektra je inače u muzici napravila malu pauzu, te je u jednom intervjuu najavila da je kraj ove godine njen, te da će tek tada pokazati svoja prava umeća i sposobnosti.

Foto: Privatna arhiva

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Elektrom, ali ostala je nedostupna do objave ovog teksta.

Podsetimo, Elektra Elite, pre nego što je postala transrodna osoba, iza sebe ima brak i dvoje dece. Ona je sa bivšom suprugom ostala u odličnim odnosima, a sin i ćerka su je podržali u odluci da postane žena. Elektra se već 13 godina bavi prostitucijom u Švajcarskom i ozbiljno se zalaže za legalizaciju u Srbiji. Na muzičku scenu pojavila se u septembru prošle godine sa duetom koji je snimila sa Angelinom, nakon čega je nastavila samostalnu karijeru i napravila milionske preglede na Jutjubu i dobila veliku armiju fanova.

Autor: M.K.