AKTUELNO

Opet na operacionom stolu!

O budućoj učesnici ''Zadruge 5'' Aleksandri Subotić danima se spekuliše da je bila na operacionom stolu. A sada je svojim slikama na Instagram storiju pokazala fanovima kako izgleda posle operacije.

Foto: Instagram.com

Mediji su pokušavali da saznaju šta je sve Subotićeva radila, a ona je sada na svom Instagram nalogu objavila fotografiju nakon operacija. Ona je pozirala sva u zavojima, na licu ih je imala, najverovatnije zbog operacije nosa, a zavoji preko grudi govore da je menjala i svoje poprsje.

Ove slike niste imali prilike da vidite, oporavak uspešno prolazi - obavestila je Subotićeva fanove.

Mnogi su primetili da joj je nos drugačiji, a da li je uvećala ili smanjila grudi, pokazaće vreme nakon postoperativnog oporavka, kada bude prekinula da nosi steznik, koji je obavezan posle operacije.

Foto: Instagram.com

Zahvalila bi se jednom Dr. koji je uspeo da ispuni svaku moju želju i koji je sve što mi je obećao zaista i ispunio. Operisali smo nos i grudi ponovo i prvu put je da sam zaista zadovoljna rezultatima. Rezultati operacije nosa se vide tek nakon šest meseci a na ovoj slici je prvi dan od skidanja maske. Svaki dan se menja i svaki dan je sve lepši i lepši. Što se tiče druge operacije mogu Vam reći da je bila jako komplikovana i jako dugo trajala ali je napokon uspešna... Za sada smo još u fazi oporavka i jedva čekam da vidim konačne rezultate - napisala je rijaliti zvezda.

Na pitanje fanova da pokaže sliku pre i posle operacije ona je postavila dve slike na svoj Instagram stori i napisala:

Naravno. Ali moram naglasiti da ovo još nije konačan rezultat - rekla je Aleksandra.

Foto: Instagram.com

Autor: N.V.

#Aleksandra Subotić