AKTUELNO

Nova, peta po redu sezona rijalitija "Zadruge" bliži se polako, ali sigurno, a regionalna javnost nedeljama unazad spekuliše o imenima koja će se naći na spisku učesnika!

Za sada je zvanično potvrđeno da ćemo u novoj, nikad spektakularnijoj sezoni "Zadruge" gledati Mikija Đuričića, Mensura Ajdarpašića, Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića, Aleksandre Subotić, Aleksandra Saše Todorovića, Jovane Tomić Matore, Mateje Matijevića, Deniz Dejm, Nikole Grujića, Baneta Čolaka, Sandre Čaprić, Stefana Mihića, Saleta Cvetkovića Luksa, Natalije Šćekić i Filipa Cara, a sada je poznato još jedno ime koje će iznenaditi verne gledaoce "Zadruge"!

Naime, ekskluzivno saznajemo da će novi učesnik pete "Zadruge" biti muzičar Damir Karaosmanović, poznatiji kao MC Damiro!

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

MC Damiro već je okušao sreću u prvoj, a zatim i drugoj sezoni "Zadruge", a zbog svega što je obeležilo njegov boravak u Beloj kući s punim pravom nosi epitet pravog skandal majstora!

Učesnici rijaltiija, ali i milioni gledalaca brujali su o njegovim brutalnim sukobima s ostalim cimerima u Beloj kući, a nedeljama se pisalo i o završetku njegovog učešća, kako u prvoj, tako i drugoj sezoni. Damiru se sada, po treći put, pružila prilika da okuša sreću u hiper-rijalitiju TV Pink, a kako je priznao, ovaj put će, kako kaže, publici sebi konačno predstaviti u pravom svetlu, srušiti sve tabue i napraviti potpuni haos u petoj sezoni "Zadruge"!

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: D.T.

#MC Damiro