AKTUELNO

Bora joj se pridružio!

Prilogom smo se ponovo vratili u "Zadrugu 4" i podsetili se jednog od najskandaloznijih sukoba Nece TikTokera i Bore Santane:

Odmah potom, uključila se Milica Kemez, kako bi se obratila večerašnjim gostima zbog pominjanja neke sestre:

Ne mogu više da slušam da neko pominje moju sestru. Smatram da moja sestra nije učesnik rijalitija i da nema potrebe da je neko pominje, koliko sam ja propatila, toliko je i moja sestra, više puta je završila u bolnici zbog te teme. Mislim da je Sandra dovoljno obrazovana i pametna, da može sa Borom da izađe na kraj i bez toga. Svi koji su pominjali da je moja sestra spavala sa Borom, jer je to monstruozno. I ja sam bila ljuta na Mirelu, jer nije želela da demantuje, ali ja nikada nikoga nisam tužila, niti iznosila dokaze, a znala sam mnogo toga o pojedinima. Dozvolila sam da se razapinje moj život, ali moja sestra nije. Bude li Sandra nastavila da to pominje, imaće posla sa mnom! Muka mi je od te teme, samo želim da je zamolim da se bori sa njim nekim argumentima. Sada ne želi da se svađa tako sa njim, nego upliće moju sestru! - govorila je Milica.
Milice, vodi računa šta pričaš, jer sam ja snimala sve video i audio pozive - rekla je Sandra.
Sinoć ste oboje spustili loptu, budi jednom normalna i prirodna u životu. Nemoj da skupljaš poene na osnovu neke monstruozne poene! Više ne uzimajte moju sestru u usta, jer je ona proživela pakao! Ja ti nisam Ša, kojim ćeš ti da manipulišeš - vikala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, nemoj da se igraš sa mnom, džaba pretiš, moje pravo je da ja govorim šta želim, dok ne budem krenula da tvrdim neke stvari. Ja nisam tvrdila da je Bora spavao sa tvojom sestrom. Bila sam uz Milicu sve vreme, ja sam je tešila kada je plakala, jer ju je Bora izvređao najstrašnije - odbrusila je Sandra, a Milica više nije bila na vezi.
Moram da podržim Milicu za sve što je rekla. Ti ne zaslužuješ da budeš uopšte u emisija - dobacio je Bora Sandri.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga