AKTUELNO

Tuga do neba.

Milan Lane Gutović je danas je preminuo u 76. godini života na Vojnomedicinskoj akademiji, od teške bolesti, gde je prebačen nakon što mu se stanje pogoršalo zbog postkovid sindroma. Mnogobrojne kolege i javne ličnosti Srbije oprostile su se od legendarnog glumca.

Glumac Saša Joksimović prvi se oprostio se od naše legende na svom Instagram profilu uz sledeće reči:

Otišao je divni Milan Gutović Lane. Nismo snimili seriju, otišao si.... Pretužno! - napisao je Saša.

Na svom Instagram profilu, Milica Milša Isaković se teškog srca oprostila od svog kolege rečima:

Legenda si bio odavno, sad si u legendu i otišao. Zbogom dragi Lane, ti si bio jedini glumac koji je mogao sve! Milan Gutović 1946 - 2021- napisala je Milša.

Glumac Milan Bosiljčić na svom Instagram storiju tužnim rečima oprostio se od svog kolege Laneta.

Nažalost, ovog puta se stvarno oprtaštamo od divnog Laneta koji nas je toliko zadužio osmesima koje nam je izmamio, poučnim pričama koje nam je kroz odrastanje pričao... Hvala za sve to! Počivaj u miru! - napisao je Milan.

Foto: Instagram.com

Lanetov mlađi kolega Ammar Mešić putem storija se oprostio od glumca.

Počivaj u miru, dragi Lane. - napisao je glumac.

Glumac Dragan Marinković Maca na svom Instagram profilu okačio je sliku svog kolege Milana Gutovića i u opisu fotografije stavio jedno crno srce. Ovom objavom glumac se oprostio od svog dugogodišnjeg kolege i prijatelja, kome je pre nekoliko dana pružio podršku.

Pevačica Lena Kovačević, ćerka srpskog pisca Dušana Kovačevića tužnim rečima oprostila se od legendarnog glumca Laneta uz ove reči:

Znam da mi je tata pričao kako su se našli '72. godine da razgovaraju o ulozi u Maratoncima, u Ateljeu 212, premijera je bila godinu dana kasnije i Lane je tu ulogu maestralno igrao punih deset godina. Kada se naš Bora razboleo, isto tako maestralno je uleteo u Lari Tompsona u Zvezdara teaatru. Najmaestralnije je Ipak uskočio u naša srca. U filmu "Nije loše biti čovek" odigrao je svoju poslednju i možda najslađu ulogu. Nedostajaćeš nam duboko i iskreno. Veliki Lane... Hvala - napisala je ona.

Pevač Sloba Radanović, oprostio se takođe oprostio od naše legende.

Počivaj u miru, veliki... - napisao je pevač.

Foto: Instagram.com

Poznato TV lice Suzana Mančić je za smrt legendarnog glumca saznala preko telefonskog poziva, i vidno potrešena izjavila da ovo nije očekivala.

Nisam znala da je preminuo, sad ste mi vi rekli, u šoku sam. On je bio veliki glumac, jako talentovan, uspešan, cenjen i voljen. Jako mi je žao što je preminuo, prosto sam zatečena. Mislim da je tragikomično što je uvek kritikovao žene i ženski rod, a one će ja mislim najviše patiti za njim - izjavala je Suzana Mančić za medije.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.

#Dragan Marinković Maca

#Lena Kovačević

#Milan Lane Gutović

#Saša Joksimović

#Sloba Radanović

#ammar mašić

#milan bošković

#milica isaković