AKTUELNO

Ogroman gubitak!

Nakon tragične vesti da nas je Milan Lane Gutović napustio, za Pink.rs oglasila se njegova koleginica i prijateljica Lidija Vukićević i otkrila kako se oseća u ovom trenutku i po čemu će pamtiti slavnog glumca.

Foto: Beta/Medija Centar Beograd

Naime, kada smo stupili u kontakt sa Lidijom, ona je već čula tužne vesti, te nije krila da ju je ovo saznjanje veoma pogodilo.

Nisam baš dobro. Strašno stvarno, toliko mi je teško da nemam reči. Lane je bio jedan zaista neko koga sam zaista smatrala velikim prijateljem i s nekim s kim sam se uvek podudarala mišljenjima, prosto smo gledali u istom pravcu kad god smo pričali na bilo koju temu. Ogroman gubitak, ogroman... I kao glumca, kao umetnika i kao čoveka. Stvarno je bio redak – kaže potrešena Lidija, pa otkriva po čemu će pamtiti svog slavnog kolegu i prijatelja:

Foto: Instagram.com/vukiceviclidija

Pamtiću ga po tome što je bio čovek širokog srca, što je bio toliko duhovit i što dan-danas prepričavamo svi njegove pošalice, prosto je bio čovek velikog srca što ne može da se kaže za mnoge glumce, on je bio baš veliko srce – rekla je Vukićevićeva.
Nisam ga skoro videla, ali sam, eto, znala kako i šta ide u kom pravcu i nekako me je to stalno rastuživalo – zaključuje Lidija za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/Andrej Nihil

Autor: P.R.

#Lidija Vukićević

#Milan Lane Gutović