AKTUELNO

I pošto publika sa Kosova ne može da glasa, pozivam sve iz Srbije da glasaju za Davida, rekla je Jelena.

David Marković je jedanaestogodišnjak koji dolazi iz Zvečana. Ovaj superfinalista svojim emotivnim nastupima uspevao je da probudi najdublje emocije kod članova stručnog žirija, ali i milionskog auditorijuma. David je pevao uglavnom balade, a od žirija je dobijao samo reči hvale.

Nakon što je dobio veliku podršku publike, posle prvog preseka, David je otpevao "Nije ljubav stvar" od Željka Joksimovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se trudim svaki put kad ova deca pevaju da nađem fine reči i adekvatne komplimente, ali sad moram da ti kažem jednu stvar- POKIDAO SI! Ovako emotivno pevanje, sa takvom dušom, takvom energijom, to se ne rađa dva puta - rekla je Leontina.

Ovaj talentovani superfinalista ostao je dosledan svom stilu i otpevao hit grupe "Parni valjak" "Sve još miriše na nju".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si ovo odigrao, kao pravi muškarac! I gluma i pevanje, sve! Fenomenalno, Davide, bravo, ideš dalje - rekao je Sergej.

Pročitajte još: DAVIDOV GLAS KAO KUĆA! Goca Tržan: Zbog tebe mi je STALO SRCE (VIDEO)

- Opasan si ti pevač, opasan! Transformisao si se od prvog nastupa, nemam reči. Božanstven si - rekla je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogima si favorit, da znaš, mnogo je ljudi kojima si favorit! I pošto publika sa Kosova ne može da glasa, pozivam sve iz Srbije da glasaju za Davida. Bravo, Davide - rekla je Jelena.

Ukoliko je David Marković vaš favorit, njegov redni broj je 6, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: Promo

Autor: J. Vučić

#David Marković

#Pinkove zvezdice

#Superfinale

#Televizija Pink

'