AKTUELNO

Iako se trudi da ne bude konfliktna ličnost, pevačica nije želela da trpi nepravdu koja joj je naneta.

Pevačica Viki Miljković je već tri decenije na estradnoj sceni, a publika ju je zavolela zbog njenog sjajnog glasa, velikih hitova i harizme. Iako je pevačica uvek isticala da nije konfliktna ličnost, to se ne bi moglo reći kada je njeno detinjstvo u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, kada je imala svega pet godina i živela u Nišu, Viki nije bila prihvaćena od strane devojčice iz komšiluka, te je rešila da joj priredi nezaboravno iznenađenje.

– U dvorištu su bila dva bureta u kojima je tata držao ribu jer je, između ostalog, išao na pecanje. I sad znate deca se plaše kad riba stoji u vodi ali onako mlati repom i mrda se. I onda sam ja tu devojčicu koja me je šikanirala pozvala kod mene, napunila buriće sa vodom i rekla da je to bazen a u jednu kadicu potrpam te ribe. I ja sam bila u buretu sa toplom vodom koja se grejala ceo dan, a njoj dam bure u koje sam tek sipala hladnu vodu. I ona kad se smrzla, izašla napolje, obukla majicu a ja joj u nedra ubacim ribu. Htela je da svisne, a ja još zaključam kapiju da ne može da pobegne. Ali dobro, sve je to za decu, nestašluci i šale – ispričala je Viki svojevremeno u jednoj emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Violeta Viki Miljković