AKTUELNO

Evo o čemu se radi!

Jedan od najpopularnijih pevača na našiim prostorima, "Pinkova zvezda" i bivši zadrugar Slobodan Sloba Radanović večeras je odgovarao na pitanja svojih fanova, koja su mu postavljali na društvenoj mreži Instagram. Sloba je, između ostalog, otkrio kakve devojke voli, šta misli o bivšem cimeru Marku Janjuševiću Janjušu, ali i ispričao dva blama koja su mu se dogodila na nastupila.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

"Plavuše protiv brineta, ali realno" - glasilo je jedno pitanje, a Sloba je jednostavno okači fotografiju i tako odgovorio na pitanje.

Foto: Instagram.com/slobaradanovic

- Šta misliš o Janjušu? - bilo je naredno pitanje.

Mafijaš, kriminalac. Što dalje od njega... - napisao je pevač i stavio emodži koji označava plakanje od smeha, čime je jasno stavio do znanja da se šali.

Foto: Instagram.com/slobaradanovic

- Najveći blam do sada na nastupu?

Dva blama sam doživeo. Prvi je kada me je jedna devojka uhvatila za međunožje na bini i nije htela da pusti, a drugi kad me je devojka iz publike gađala čizmom jer nisam hteo da je poljubim u usta - odgovorio je Sloba.

Foto: Instagram.com/slobaradanovic

Sloba je sa pratiocima podelio i tajnu svog uspeha.

Radite na sebi u svakom pogledu. Psihički, fizički, edukativno. U svemu nađite motivaciju, a najviše u kritikama. Ukoliko verujete da nešto možete, dajte sve od sebe, rizikujte. Ukoliko ne verujete da nešto možete, nema smisla ni da počinjete. Da nisam verovao da mogu da budem ozbiljan pevač, nikad ne bih ni počeo da se bavim muzikom - istakao je Radanović.

Foto: Instagram.com/slobaradanovic

Autor: M. P.

#Janjuš

#Sloba Radanović

#Zadruga

#Zadruga 1