AKTUELNO

Drama se nastavlja!

Glumac Dragan Bjelogrlić, koji je zverski pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador" u ponedeljak ujutru, oglasio se posle saslušanja u Tužilaštvu.

Foto: Informer.rs/D.K., Pink.rs/S. Milovanov

Godinu i po dana trpim njegove provokacije - kazao je Bjelogrlić obraćajući se okupljenim novinarima i pokušavajući da nađe opravdanje za svoj skandalozni postupak.

Bjelogrlić je rekao i kako je, prema njegovoj verziji događaja, došlo do incidenta.

Antonijević mi je dobacio kada sam krenuo do wc. Žao mi je što sam naseo na provokaciju, pogrešio sam - rekao je Bjelogrlić.

Video: Pink.rs

Podsetimo, Draganu Bjelogrliću danas je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu ukinut pritvor. 

Zamenik OJT Vladimir Stanojević izjavio je da je Bjelogrlić u Tužilaštvu, gde se zadržao više od 3 sata, u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, a da je postupajući tužilac odlučio da glumca pusti da se brani sa slobode.

- Danas je u prostorijama Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu u svojstvu osumnjičenog saslušan DRagan Bjelogrlić na okolnosti izvršenja nasilničkog ponašanja. Osumnjičeni je u svojoj odbrani u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje zbog . Imajući u vidu ovakvu odbaranu osumnjičenog, postupajući tužilac je odlučio da mu ukine meru zadržavanja, s tim što će krivični postupak protiv osumnjičenog biti nastavljen uz pribavljanje novih dokaza i u cilju procesuiranja osumnjičenog za navedeno krivično delo - rekao je portparol Višeg javnog tužilaštvu u Nišu Vladimir Stanojević.

Foto: Beta/Milan Obradović

Autor: M.M.

#Dragan Bjelogrlić