AKTUELNO

Više nije mogla da ćuti!

Bivša zadrugarka Sanja Stanković i dalje pati zbog raskida sa Filipom Carom, s kojim je bila u vezi dok je trajala "Zadruga", pa je sada otkrila da je on psihopata koji je jednom nasrnuo na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je ispričala da je najbolje da se distancira od njega jer se, kako kaže, plaši za bezbednost zbog njegove agresivnosti.

- Car se ponekad neartikulisano ponaša i strašno je što sam dozvolila u početku da viče i nasrće na mene. Bila sam slepa. On je skoro tokom jedne svađe prvo vikao, a onda je skočio u na mene da me ošamari. Sreća je što sam se na vreme izmakla, a on je iste sekunde shvatio šta je uradio. Uhvatila sam telefon i rekla da ću pozvati policiju bude li još jednom ustao i približio se. Videla sam da mu nije bilo svejedno, ali jedino se tako može s njim. On ima strašne ispade, kad se iznervira, nema kontrolu, počne da baca stvarii ruši po stanu, a agresija je sastavni deo. Ponekad se ponaša kao psihopata, dobro ga poznajem, ali više nemam živaca da tolerišem takve stvari. Treba da poseti psihijatra, pa neka se prazni kroz razgovore, a ne agresiju - priča Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Stankovićka je potom objasnila da je njena majka Branka Bahman prvo podržala vezu s Filipom, ali da je i ona za to da se više ne vidaju otkako joj je ćerka ispričala šta se dogodilo tokom svađe.

- Moja majka je Cara gotivila, bili smo svi zajedno na večeri i strašno je što se sve ovako neslavno završilo. Polagala sam nade u tu našu vezu, ali nisam mogla sama da se borim, za ljubav je potrebno dvoje. Pričala sam sa majkom i rekla mi je da mi želi sreću pored muškarca koji će da me voli, a ne pored nekoga ko će da me maltretira, tuče i ponižava. Bila sam malo slepa kad je u pitanju Car, ali eto. Iz takvih grešaka se uči - priča bivša zadrugarka.

Dok pokušava da prekine svaki odnos s Filipom, Sanja tvrdi da je ne zanimaju drugi udvarači koji joj svakodnevno šalju poruke preko društvenih mreža.

Foto: TV Pink Printscreen

- Imam na stotine udvarača, ali sam sada u fazi kad mi ne treba niko. Posle ovakvih ljubavnih brodoloma samo mi je potreban odmor, da provodim vreme s porodicom i ništa više. Ljuta sam na samu sebe što mi se uvek svide problematični muškarci, ali ja ne mogu da znam unapred kakav je ko. Očigledno se samo tako namesti - rekla je bivša zadrugarka.

Filip Car je na društvenim mrežama nedavno napisao da je Sanja Stanković devojka koja nema nijedan kvalitet, pa ju je brutalno izvređao i naveo da je ona za njega dno dna.

- Što se Sanje tiče, stavio bih tačku na sve priče i spekulacije. Ona je za mene dno dna i ne bih previše prostora da joj dajem. Imali smo šta smo imali, nastavljam dalje tako što neću komentarisati razloge rastanka, ali jednostavno stvari nisu išle u smeru u kom je trebalo i to je sve. Ona nema kvalitete koje ja tražim kod žena i imam pravo da to javno kažem, pa neka me razapnu ili nazovu kojim god imenom - naveo je bivši zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Filip Car

#Sanja Stanković