AKTUELNO

Uzbuđenje raste!

Do najspektakularnije sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima se broji sitno, a publika televizije ''Pink'' željno iščekuje da sazna ko će učestvovati u famoznoj poslednjoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', koja će po svemu sudeći oboriti sve rekorde.

Pink.rs je u danima za nama otkrio imena prvih nekoliko najintrigantnijih učesnika, a ako se vodimo onom starom ''Po jutru se dan poznaje'', ''Zadruga 5'' će oboriti sve rekorde i biti najuzbudljivija sezona jednog rijalitija do sada. Objediniće najjače rijaliti igrače, ali i pružiti šansu mnogim novim nadama, koje naš tim pažljivo bira.

Dakle, pored Mikija Đuričića, Mensura Ajdarpašića, Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića, Aleksandre Subotić i Jovane Tomić Matore, došlo je vreme da vernu publiku iznenadimo i otkrijemo ime novog učesnika koji će svojim učešćem pomeriti granice rijaliti programa.

U pitanju je atraktivna plavokosa manekenka iz Niša, Natalija Šćekić. Ona je preko noći postala poznata i uzdrmala je svetsku javnost kada je otkrila da joj je ponuđeno pravo bogatstvo da zavede i tajno snimi najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića.

Foto: Instagram.com/natalijaa55, Tanjug/Dragan Kujunžić

Zgodna plavuša je nevodno na jednom sastanku u Londonu dobila nepristojnu ponudu, gde joj je jedan biznismen nudio 60.000 evra da zavede Đokovića, kako bi mu uništila brak. Nakon ovih vesti Instagram profil atraktivne Natalije Šćekić je "eksplodirao" i sada broji preko 30 hiljada pratilaca.

Foto: Instagram.com/natalijaa55

''Zadruga 5'' samo što nije, a tenzija i uzbuđenje kod verne publike, su već dostigli tačku ključanja, ali opravdano!

Autor: M.M.

#Natalija Šćekić

#Novak Đoković

#Zadruga 5